Oynasaydin evden 10 0 seri gelirdi dost sıkma canınıDep alır bunu dost ya
Ah hardenim ah cüzi bir şey oynadık bakalım osaka yenilgi serisini 5 maça çıkarırOynasaydin evden 10 0 seri gelirdi dost sıkma canını
27 37Ah hardenim ah cüzi bir şey oynadık bakalım osaka yenilgi serisini 5 maça çıkarır
Lanetli fark geldi 10 sayi umarim olur dostAh hardenim ah cüzi bir şey oynadık bakalım osaka yenilgi serisini 5 maça çıkarır
Brom söylemesi ayıp 2.000 dolar girecektimLanetli fark geldi 10 sayi umarim olur dost
Nasipten öte yol yok reisAh dayı ahhhh
koreliler bazen öyle saçma sapan şekilde maçı bitirmiyor , video inceleme zaten 12*41249409894dk dürüyorHAHAHAHA NE DEDİM
Buna şükür Tunca hocam teşekkürler eşlik ettiğiniz için bir roll açarız uygunluğumda gün içindeNasipten öte yol yok reis
nasip böyleymiş reis , belki kaybedecek , sıkıntı yok maç çokBrom söylemesi ayıp 2.000 dolar girecektim
Katıksız gerizekalılar fark olmuş 10.000 napiyonuz siz hâlâ yakoreliler bazen öyle saçma sapan şekilde maçı bitirmiyor , video inceleme zaten 12*41249409894dk dürüyor
Ben teşekkür ederim vaktimizi geçirdikBuna şükür Tunca hocam teşekkürler eşlik ettiğiniz için bir roll açarız uygunluğumda gün içinde
klasik kore , ilk yarı coşar 90 100 atar , 2.yarı 60 cıkmazKatıksız gerizekalılar fark olmuş 10.000 napiyonuz siz hâlâ ya
Kötü olmuş dost üzücü ama sıkma canını gün uzun düzgün bir maç denk gelir illakiBrom söylemesi ayıp 2.000 dolar girecektim