- 18,452
- 11,267
- 113
Ulaşabilirsek eğer hedefe bizimle birlikte olan dostlara da ulaşırız, bol şanslar haftanın ilk rollü olsun.
Teşekkürler hoş geldinBol şans
Gökay bol sansUlaşabilirsek eğer hedefe bizimle birlikte olan dostlara da ulaşırız, bol şanslar haftanın ilk rollü olsun.
Bol şans dostUlaşabilirsek eğer hedefe bizimle birlikte olan dostlara da ulaşırız, bol şanslar haftanın ilk rollü olsun.
Bol şanslar dost nasıl başlarsa öyle devam ederUlaşabilirsek eğer hedefe bizimle birlikte olan dostlara da ulaşırız, bol şanslar haftanın ilk rollü olsun.
Yasin günaydın dün siz rol takip ediyordunuz Ankaragücü İlk yarı 1,5 üste attım kimse oynamadı değil mi onuBol şans dost
RastgeleUlaşabilirsek eğer hedefe bizimle birlikte olan dostlara da ulaşırız, bol şanslar haftanın ilk rollü olsun.
Muro ben takip edemedim kral 👍🏻Yasin günaydın dün siz rol takip ediyordunuz Ankaragücü İlk yarı 1,5 üste attım kimse oynamadı değil mi onu
Eşref'in rolünü atmıştım da oynasın diye Görmedi herhalde geri sildim ben de maç geldi zatenMuro ben takip edemedim kral 👍🏻
BolşansUlaşabilirsek eğer hedefe bizimle birlikte olan dostlara da ulaşırız, bol şanslar haftanın ilk rollü olsun.
Bol sans
Bolşans
Bol şans
Pusuda bekliyormuş 😄😄😄😄😄😄Bolşans
Ne pususu la takip bile etmicem ki işteyizPusuda bekliyormuş 😄😄😄😄😄😄
Et la muhabbet sohbet olsun zaman geçerNe pususu la takip bile etmicem ki işteyiz
Bugün pzts la en yoğun olan gün 8 den beri daha yeni telefonu elime aldım ancaEt la muhabbet sohbet olsun zaman geçer