- 10,607
- 8,672
- 113
Senden önce olanlar var dostum ama birde öyle düşünTaa esrefin rolunden beri sözü var +1 oluruz inşallah 🤣
Senden önce olanlar var dostum ama birde öyle düşünTaa esrefin rolunden beri sözü var +1 oluruz inşallah 🤣
Yakar şimdi 5 kişi dostumAğanın eli tutulmaz
Sigaramız kalmadı dostum konuyu gördüm gökayım da artık bi karşılık verirSana 1 az gelir dostum😂
+10 u devirdik (ince)🤣90+6 uzatma hala şansımız var
O zman 10 kişi 1 paket parlament🤣Sigaramız kalmadı dostum konuyu gördüm gökayım da artık bi karşılık verir
Kim o ben değilim ben hariç10 kat çevrimli bonus mu alınır diyen dost ana paraya dokunmadan parayı 5 e katladık sanki cevirebiliyorsan alınırmış.
Nasibin varsa 20kat bile çevrilir10 kat çevrimli bonus mu alınır diyen dost ana paraya dokunmadan parayı 5 e katladık sanki cevirebiliyorsan alınırmış.
Yok sen böyle kesin konuşmazsin muhtarımKim o ben değilim ben hariç
Evet ben demiştim zevkler tartışılmaz dedim aga ben almam şahsen hala 😀10 kat çevrimli bonus mu alınır diyen dost ana paraya dokunmadan parayı 5 e katladık sanki cevirebiliyorsan alınırmış.
Furki 🤣🤣10 kat çevrimli bonus mu alınır diyen dost ana paraya dokunmadan parayı 5 e katladık sanki cevirebiliyorsan alınırmış.
Aynen o değilde sen ztn tenisi felan iyi oynuyorsun ama çok sıkıcı olmasa güzel spor dalı aslındaYok sen böyle kesin konuşmazsin muhtarım
Ben çeviremezsin demedim çevrimi çok dedim sjkdEvet ben demiştim zevkler tartışılmaz dedim aga ben almam şahsen hala 😀
E tamam sen almazsın ama sen almayınca da alınır mı lannn bu demeye gerek yok onu diyorum takibin için teşekkürler bromEvet ben demiştim zevkler tartışılmaz dedim aga ben almam şahsen hala 😀
Saplaa10 kat çevrimli bonus mu alınır diyen dost ana paraya dokunmadan parayı 5 e katladık sanki cevirebiliyorsan alınırmış.
Ahqhqh cannn10 kat çevrimli bonus mu alınır diyen dost ana paraya dokunmadan parayı 5 e katladık sanki cevirebiliyorsan alınırmış.
Hem onu dedi hem takip mi ettiE tamam sen almazsın ama sen almayınca da alınır mı lannn bu demeye gerek yok onu diyorum takibin için teşekkürler brom
Bize düşmez herhalde dostYok sen böyle kesin konuşmazsin muhtarım
Alınırmı lan bu demedim bana göre mantıksız taktir senin dedim hatırlatırım neyse hepimizin eline sağlıkE tamam sen almazsın ama sen almayınca da alınır mı lannn bu demeye gerek yok onu diyorum takibin için teşekkürler brom