- 12,453
- 3,667
- 113
Yemeden 3 Luk lazım
Boşver dost çok takılma herkesin şerefi haysiyeti aile degerrleri kendine Allah'a hamd olsun kendimizden kuşkumuz yok kaldiki olup olmamasının seninle zerre alakası yok şimdi edebinle şahsıma hakaret edeceksen et çok takilmiyorum ama ne benim neden forumda herhangi bir insanın aile değerlerini kumariniza alet etmeyin sadece sen değil kimse etmesinSende gram , içtiğin sigara nın içindeki tütün kadar ar namus şeref yok boşa burda ağlama.
Senin adın çıkmış dost aldığın borcu vermemissin diye duyum aldım boş yere söylemez kimse kimse hakkında emin olBoşver dost çok takılma herkesin şerefi haysiyeti aile degerrleri kendine Allah'a hamd olsun kendimizden kuşkumuz yok kaldiki olup olmamasının seninle zerre alakası yok şimdi edebinle şahsıma hakaret edeceksen et çok takilmiyorum ama ne benim neden forumda herhangi bir insanın aile değerlerini kumariniza alet etmeyin sadece sen değil kimse etmesin
Bol şanslarMin hedef 10k olacaktır 2 ye 1 k çevrimli ikasımızdan alıyoruz bonusu kaybetsek bile ana parayla zaten devam etmemiz gerekiyor bir süre .
Başarılı olma durumunda olacak toplam dağıtım: 6.000₺
Bol şans herkese rolling sponsoru sayın doktor @DoktorX teşekkürlerimizi sunuyoruz foruma yaptığı katkılardan dolayı.
Ekli dosyayı görüntüle 938573
Yalandan burda seküler demagojisi yapma ailen senin için önemliyse para ya tercih etmiceksin kumar borcu namus borcudur , verdiğin sözü tutamayacaksan ayağına taşı bağla ilk gördüğün suya atlaBoşver dost çok takılma herkesin şerefi haysiyeti aile degerrleri kendine Allah'a hamd olsun kendimizden kuşkumuz yok kaldiki olup olmamasının seninle zerre alakası yok şimdi edebinle şahsıma hakaret edeceksen et çok takilmiyorum ama ne benim neden forumda herhangi bir insanın aile değerlerini kumariniza alet etmeyin sadece sen değil kimse etmesin
Sen o kuş zekanla , yalan yer yapmış dilinle anca kendini kandırırsın.Bende bilmiyorum dost içmiş belliki konuşuyor ama bakalım sonu nereye gidecekzamanında rol parasını alıp kaçtığı için ifşa ettim hala mesajlar duruyor milletten para almış ödememiş onlarda bana yazdı bende milletin parasını ode dedim muhattapta olmuyorum ama kuyruk acısı çıkmıyor
![]()
Bol şansta ikasbet logosu ne alakaMin hedef 10k olacaktır 2 ye 1 k çevrimli ikasımızdan alıyoruz bonusu kaybetsek bile ana parayla zaten devam etmemiz gerekiyor bir süre .
Başarılı olma durumunda olacak toplam dağıtım: 6.000₺
Bol şans herkese rolling sponsoru sayın doktor @DoktorX teşekkürlerimizi sunuyoruz foruma yaptığı katkılardan dolayı.
Ekli dosyayı görüntüle 938573
Rollu orada yaptık kankamBol şansta ikasbet logosu ne alaka
Anladım bol şansRollu orada yaptık kankam
İkasbet ile anlaşmış dost her reklamını yaptığında 1 kBol şansta ikasbet logosu ne alaka
250 ye ikas t-shirtiyle gezecek binler varİkasbet ile anlaşmış dost her reklamını yaptığında 1 k
Gokaybet sponsor olmak 1 k dan başlıyor250 ye ikas t-shirtiyle gezecek binler var
İyi dedin dost250 ye ikas t-shirtiyle gezecek binler var
Dost takdir sizin tabi ama Beşiktaş in yaptigi yanlısı @Lazistan08 in söylemesi bence onun yanlısı değil söylemek zorunda kaliyo kızgın halde . Tabi konuşmayı tam okumadım o nedenle eksik yorum yapmış olabilirim 🖐