Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling GOKAYBET / Kasa 2K Hedef 10-15K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,134
2,437
113
Hala yiyor

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Sende gram , içtiğin sigara nın içindeki tütün kadar ar namus şeref yok boşa burda ağlama.
Boşver dost çok takılma herkesin şerefi haysiyeti aile degerrleri kendine Allah'a hamd olsun kendimizden kuşkumuz yok kaldiki olup olmamasının seninle zerre alakası yok şimdi edebinle şahsıma hakaret edeceksen et çok takilmiyorum ama ne benim neden forumda herhangi bir insanın aile değerlerini kumariniza alet etmeyin sadece sen değil kimse etmesin

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,134
2,437
113
Lose maalesef bura

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,798
5,027
113
Boşver dost çok takılma herkesin şerefi haysiyeti aile degerrleri kendine Allah'a hamd olsun kendimizden kuşkumuz yok kaldiki olup olmamasının seninle zerre alakası yok şimdi edebinle şahsıma hakaret edeceksen et çok takilmiyorum ama ne benim neden forumda herhangi bir insanın aile değerlerini kumariniza alet etmeyin sadece sen değil kimse etmesin
Senin adın çıkmış dost aldığın borcu vermemissin diye duyum aldım boş yere söylemez kimse kimse hakkında emin ol

Danger38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,453
3,667
113
Son hücum 3 lik gelse de olmuyor maalesef geçmiş olsun nazarlık olsun

Nihat5561

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,259
2,507
113

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,891
13,783
113
Yalandan burda seküler demagojisi yapma ailen senin için önemliyse para ya tercih etmiceksin kumar borcu namus borcudur , verdiğin sözü tutamayacaksan ayağına taşı bağla ilk gördüğün suya atla

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,891
13,783
113
Bende bilmiyorum dost içmiş belliki konuşuyor ama bakalım sonu nereye gidecek :) zamanında rol parasını alıp kaçtığı için ifşa ettim hala mesajlar duruyor milletten para almış ödememiş onlarda bana yazdı bende milletin parasını ode dedim muhattapta olmuyorum ama kuyruk acısı çıkmıyor :)
Sen o kuş zekanla , yalan yer yapmış dilinle anca kendini kandırırsın.
@Beşiktaş a para atmayın üçkağıtçı dır

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Min hedef 10k olacaktır 2 ye 1 k çevrimli ikasımızdan alıyoruz bonusu kaybetsek bile ana parayla zaten devam etmemiz gerekiyor bir süre .

Başarılı olma durumunda olacak toplam dağıtım: 6.000₺

Bol şans herkese rolling sponsoru sayın doktor @DoktorX teşekkürlerimizi sunuyoruz foruma yaptığı katkılardan dolayı.
Ekli dosyayı görüntüle 938573
Bol şansta ikasbet logosu ne alaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...