- 24,994
- 17,832
- 113
Cok hizli kusandin kardo benim bahsi kacirdin insallah gelir buda ya hak🧿🧿@qguzh4nn0 hatalı bir tahmin
Cok hizli kusandin kardo benim bahsi kacirdin insallah gelir buda ya hak🧿🧿@qguzh4nn0 hatalı bir tahmin
Kend sahasında hep tempolu başlıyor Utah bu sefer ilk de winleyelem. HemencecikDallasın yedekleri çok ağır basıyor ya neden böyle bir tahmin aldık ki oguzhanım
Aynı bende o hatayı bı kere yaptım 1 yıl önce adam kaybetti akşamına biraz vurgun yaptım adamın kaybettiğin 2 katını+ rolldeki 7 kişiye ödül attım anca öyle içim rahatlamıştı ha kazanamadaydim içimde öyle kalacaktı birde adamın son parasiydi ondan sordum maç mi verdin diye ama uhat alacak zatenYok ben asla kimseye öyle bir sey demem usta
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 912632
GELİRSE KÜÇÜK BİR ADIM KALIR! BOL ŞANS COK RİSKLİ COKKK sorumlusu @omerty5 dir Beyler🧐
Gremio u20 macina 1.5 ust oyna dedm oynasaydin dedigimde ganyan 2.15 di mac suan 1.1
Bu miami macina ne olduBeyler çok ağır basarsa dep bozariz cüzi miktardan yarın maalesef o miktardan başlarız.
Kimsenin ahını alamam usta kötü bir durum gerçektenAynı bende o hatayı bı kere yaptım 1 yıl önce adam kaybetti akşamına biraz vurgun yaptım adamın kaybettiğin 2 katını+ rolldeki 7 kişiye ödül attım anca öyle içim rahatlamıştı ha kazanamadaydim içimde öyle kalacaktı birde adamın son parasiydi ondan sordum maç mi verdin diye ama uhat alacak zaten
burda kaç kişiyiz bunumu getiremicez rahat ollBeyler çok ağır basarsa dep bozariz cüzi miktardan yarın maalesef o miktardan başlarız.
Aynen Güzel yakaladın oranı yanlizGremio u20 macina 1.5 ust oyna dedm oynasaydin dedigimde ganyan 2.15 di mac suan 1.1
İliklerini sömür dost onlardan ne alırsak kar zaten herkes zararda karlı 3-5 kişi anca çıkar şu forumdaSiteye kaptirmayacagim bu kez 1000 falan da olsa alırım
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 912632
GELİRSE KÜÇÜK BİR ADIM KALIR! BOL ŞANS COK RİSKLİ COKKK sorumlusu @omerty5 dir Beyler🧐