- 16,223
- 3,178
- 113
ulan ne uyku geldi varya inşallah uyuya kalmayız
İyi aga kendine iyi bakbiraz yatayımda 8 de gidecem zaten
cansın cane dikkat etİyi aga kendine iyi bak
Eyvallah ustamcansın cane dikkat et
Ne losesi 111 116 geldiğimde dallas öndeydi uçağı geçirdik Hadi bakalımAbi burası şimdilik lose
Oldu abi dogrusunNe losesi 111 116 geldiğimde dallas öndeydi uçağı geçirdik Hadi bakalım
Dost son kupon lose 72.5 alt oynamıştıkLa kalk wonnnnnn
@GOKAYBET
Dost ilk yarıydi o geldi basja maça 72.5 alt oynadık o yattıNe losesi 111 116 geldiğimde dallas öndeydi uçağı geçirdik Hadi bakalım
He ona bakmadım vallahi ya yeni geldim 10 dakika önce utang maçını oynamış diye biliyordum benDost son kupon lose 72.5 alt oynamıştık
Vay be ben de tahmin ettim maç sonu vermiş utaga ulan Sevindik yeşillendi diye sağlık olsunDost ilk yarıydi o geldi basja maça 72.5 alt oynadık o yattı
Tüm kasa gitmedi 10k kasa kaldı ama adam zaten saatlerdir rolde uykusuzdu lise olan kuponda tam kafayı yemelik 63.5 a kadar barem düşmüştü ordan bı anda sayı yağdı 2 dk 20 sayı fakan çıktı sinirden kapatıp uyuyakalmistir. Makina dostun kuponu vardı o da utaha MS vermişti birde chorlet vardı 20 küsur k para alacaktı chorlet 1.10 kala 3 sayı önde top bizdeyken 2 kere ard arda topu oyuna sokarken topu kaptırdı 4 sayı yedi maçı verdi. Yani bugün tam delirmelik işler oldu yarın herkesin şansı açık olur umarım gerçi sabah olmuş Türkiye'de saat 8 e geliyorVay be ben de tahmin ettim maç sonu vermiş utaga ulan Sevindik yeşillendi diye sağlık olsun