- 3,456
- 974
- 113
40 40
Çiftlerde o kural yok dostum direkt 40-40 da sayıyı alan kazanıyor çok nadir çiftlerde vardır avantaj kuralıBu Amerika'da 2 fark zorunluluğu yok diğer tenise göre 40-40 dan sonra sayıyı alan kazanıyor ilginç
Teklerde de yok dostumÇiftlerde o kural yok dostum direkt 40-40 da sayıyı alan kazanıyor çok nadir çiftlerde vardır avantaj kuralı
Grand Slamlar'de ve bir iki ufak organizasyonda varÇiftlerde o kural yok dostum direkt 40-40 da sayıyı alan kazanıyor çok nadir çiftlerde vardır avantaj kuralı
Var dost nasıl yokTeklerde de yok dostum
Ben var diiye biliyorum yaniliyor olabilirim bence olmaması daha heyecanlıTeklerde de yok dostum
Sadece Amerika da yok diğer maçlarda varVar dost nasıl yok
Var teklerde ASadece Amerika da yok diğer maçlarda var
Yani ispanya da İtalya da var ama Amerika'daki maçlarda yok adamlar spor adına hangi kural olsa kabul etmiyor avrupayıSadece Amerika da yok diğer maçlarda var
Brom bu ülkeye göre belirlenen bir şey değil futbol gibi düşün evrensel kural bu turnuvanın nerde oynandığının bir önemi yok sen muhtelemen ufak bir organizasyondan bahsediyorsun yanılmıyorsanYani ispanya da İtalya da var ama Amerika'daki maçlarda yok adamlar spor adına hangi kural olsa kabul etmiyor avrupayı