- 63,795
- 35,418
- 113
bu ban kafa dinleme banı artık orası belli değilKaç ay yemis
bu ban kafa dinleme banı artık orası belli değilKaç ay yemis
Duygularıma hakim olamıyorum erhanım söz vermişti bana bensiz gitmiceğineYok ya ban yokki kanka nerden çıkardın
1.05 Cemal dayıyı taniyormusunEkli dosyayı görüntüle 961160
100.000 e ulaşınca kupon paylaşımı biter.
1 kişiye roll açtırırız yarısı dağıtımlı.
İyi akşamlar herkese
Benden habersiz iyi sen istedin bunu @kadircan4747Site işi vardıda bi
Hahaha ne alaka kanka la adamın sitede parası kalmış onu sordumBenden habersiz iyi sen istedin bunu @kadircan4747
Halloldu nobonus olup tekmeyi yedik kıça dostHalloldumu o işş
He tamam dayıya haber vereyimde gelmesin mağlum yaşlı adam gelirken yolda düşüp bayılır başımıza iş almayalımHahaha ne alaka kanka la adamın sitede parası kalmış onu sordum
Sana yarın hallolur demiştim demi güle güle harca brocan rolling yaparız ha 🤣🤣Halloldu nobonus olup tekmeyi yedik kıça dost
Paranı aldın işte daa boşver gitsin karıştırma bonusu kötüyü 🤣Bonusu kötüye kullanmak dedi bonus kullanmadığım halde bence o kadar da güvenme derim sen de @TestoHaylan06
Halen dm atmadın dost helal olsunEkli dosyayı görüntüle 961160
100.000 e ulaşınca kupon paylaşımı biter.
1 kişiye roll açtırırız yarısı dağıtımlı.
İyi akşamlar herkese
1k ya roll actiraca oda muhtemelen dayisi olana50k güzel para gözlerim açıldı 😁
Bizde dayı amca işleri yok aslan dayım1k ya roll actiraca oda muhtemelen dayisi olanaoda kazanacak ta yarısı dağıtım olacak ben mezardayken
ona noldu Aviatör gibi uçtu mu:😁1.05 Cemal dayıyı taniyormusun
Şu serüven bitsin sözüm söz dost ben dm yakarım@GOKAYBET ben yavaştan rolling açıyım o halde oraya kocaman GOKAYBET siponsor yazıyım Halk aç Halk perişan bugün herkes tok yatsın vergisini vermek lazım 😆
haylan abimmm 😁😁@GOKAYBET ben yavaştan rolling açıyım o halde oraya kocaman GOKAYBET siponsor yazıyım Halk aç Halk perişan bugün herkes tok yatsın vergisini vermek lazım 😆
Tamam kanka bol şans canom 🙏❤😍😘Şu serüven bitsin sözüm söz dost ben dm yakarım