- 5,481
- 2,263
- 113
BaşarılarAnlamadım
BaşarılarAnlamadım
Konunda dolandırıcı var dostum dikkat etAnlamadım
Öyle belirt brom o zaman beni alıntı yapıyorsunPişkinlik, hayadan nasibini alamamışlıkta @BySwigger gibi olmayın!!!
Olay nedir babuşPişkinlik, hayadan nasibini alamamışlıkta @BySwigger gibi olmayın!!!
Cana gerek yok kuponu taksan boynuna bu deli diye akıl hastası ilan edilirsin koskocaman şehirdeKendime çan takar gezerim 1 hafta çarsıda
Dm at bana kanka yarın öbür gün birileri seni enayi yerine koymaya kalkmasınHayırdır kanka
Ciddi misin babuş bunu da Kara listeye aldım@Hayat1kumar 4 gündür 1000 TL için foruma girmiyorsun insan utanır
Afiyet olsunEkli dosyayı görüntüle 954020
Herkese bol şans 2-3 adım gidebilirsek (gün içinde) rol açtırırız.
O yüzden ne yapmak lazım kankaDm at bana kanka yarın öbür gün birileri seni enayi yerine koymaya kalkmasın
Sağol kankaAfiyet olsun
Tek yiyen tek ölür 🤣Sağol kanka
GüldürüyorsunPişkinlik, hayadan nasibini alamamışlıkta @BySwigger gibi olmayın!!!
Kuruldu. Kurulmaya devam ediyor. Kendi çapında@BySwigger ? Ne oldu hocam
Hayatı sen öğreneceksin bana aynen devam az kaldı. Foruma yansıtmaya devam. 😆👍Pişkinlik, hayadan nasibini alamamışlıkta @BySwigger gibi olmayın!!!
Daha neler var bende bir bilsen. Birini milyon dolandirdim. Dolandırıcının âlâsi benim. Herkes benden öğreniyor. Kurs vermeye başladım@BySwigger şaşırttın beni dost