Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET | Oeiras Teklisi🎾🇵🇹

Kupon Miktarı
13196.79
Kupon Oranı
1.27

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,182
10,112
113
bi kişi de anlatmadı sunu en az 6 oyun almak ve 2 farkla kazanmak gerekiomus iyiki cahatgpt var
Hocam 6 yapan kazanıyor seti dedim ya 5-5 olursa şayet skor 6-6 dan sonra penaltı atışı yapılıyor tenis usulü tie break ismi de sırayla servis atıyorlar.

jesnap

Ağlama Oyna...
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,811
1,236
113
oyuınun kurallarını okudum fullkimse anlatmayınca

jesnap

Ağlama Oyna...
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,811
1,236
113
Hocam 6 yapan kazanıyor seti dedim ya 5-5 olursa şayet skor 6-6 dan sonra penaltı atışı yapılıyor tenis usulü tie break ismi de sırayla servis atıyorlar.
kanka sonradan gördum onu baktım olmıycak butun kuralları okum gptden

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,182
10,112
113
Kral dağıtım var mı takip edenlere
Yoksa gösteriş mı yapıyon
Ne diyorsun boş boş konuşma kardeşim bugün roll açtım dağıtım da yaptık takip et konuları bu dağıtım konusu değil şöyle saçma sapan yorum yapmayın ya dağıtım olduğunda belirtiyoruz blog olarak da kullanılabilir Forum her halt para dağıtım değil kardeşim herkes düz düşünmüyor bu kadar kendim için kaydediyorum kuponları uğrama tek amacın bir şeyler koparmaksa konulardan.

Son düzenleme:

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,182
10,112
113
Bro tebrikler yanlış anlama oyun tarzına bişe diyemeyiz tabi senin kararın ama o oranlara o paraları basmak biraz garip değil mi yani ters gitse akı bokuna değmez bir orandan gitmiş oluyor
Bildiğim var demek ki kankam teşekkürler yine de yorum için