2 haftadir forumda bile yokum ne alaka kardesBaba sen neden hep sinyaldasin
2 haftadir forumda bile yokum ne alaka kardesBaba sen neden hep sinyaldasin
SizedeBurdan vermez tebrıkler
Niye yoksun banmi yedin sinyalden ne zaman görsem sigaran yok kardes devam sinyale2 haftadir forumda bile yokum ne alaka kardes
Ödül alamayanlar der s.etBeyler birisi sanırım kolpa yaptığımı düşünüyormuş ödül dağıtımı yapmıyormuşum uydurmaymis bunların hepsi umarım benden bahsetmiyordur 15.000 den fazla dağıttım 2 gündür ne karaktersiz ahlaksız insanlar var yav
Seni bilen bliyor yeni yetmeler dahi taniyor seni onu hangi utanmaz soyluyor acabaBeyler birisi sanırım kolpa yaptığımı düşünüyormuş ödül dağıtımı yapmıyormuşum uydurmaymis bunların hepsi umarım benden bahsetmiyordur 15.000 den fazla dağıttım 2 gündür ne karektersiz ahlaksız insanlar var yav
Sıkma canını dost senden ödül almak nasip olmadı ama bir gün olur 🌹Beyler birisi sanırım kolpa yaptığımı düşünüyormuş ödül dağıtımı yapmıyormuşum uydurmaymis bunların hepsi umarım benden bahsetmiyordur 15.000 den fazla dağıttım 2 gündür ne karaktersiz ahlaksız insanlar var yav
Yok bro ne sıkacağım canımı gülüyorum sadece keyif alıyorum hatta acınasıSıkma canını dost senden ödül almak nasip olmadı ama bir gün olur 🌹
Bol sans kardesEkli dosyayı görüntüle 932931
Bol şans herkese!
Konu altına akşamki kuponunun çekiliş sonucu geliyor 10 dk içinde.