- 17,144
- 10,067
- 113
Güzel sattıBeyler kripto hesabı açıp öğrenmek o kadar zor iş değil bakın ben 2018 yılından beri kullanıyorum havale ile başınızı sıkıntıya sokmadan öğrenin bence artık
Güzel sattıBeyler kripto hesabı açıp öğrenmek o kadar zor iş değil bakın ben 2018 yılından beri kullanıyorum havale ile başınızı sıkıntıya sokmadan öğrenin bence artık
5k mi cekicen yani ödemeleri hızlıysa siteye atabilirsinHe abi havale çektim dün 500 atmist teniste oynaya oynaya 5 yaptım 2 özel oran bu 20 k yapsam kumara ara bana sadece forma uğrar borçlar sıfırlanır Gül okul artik
Valla bets10 hemen işleme aldı 1 saate gelir atarım holiye5k mi cekicen yani ödemeleri hızlıysa siteye atabilirsin
Aga nfc olmadan acabilecegim var yol varmj kripto kullanmayı biliyorum tabi ama hesap açamıyorum yeniBeyler kripto hesabı açıp öğrenmek o kadar zor iş değil bakın ben 2018 yılından beri kullanıyorum havale ile başınızı sıkıntıya sokmadan öğrenin bence artık
Az zararla da olsa çıkmaya razıysan bi kaç çevrim oyunu var da sen bilirsin sonra senin yüzünden deme bana üzülürümBets10 hemen işleme aldı şimdi beyler ben bu 5 k yinasil kaybetmeden geri cekerim il muhanbeti yok demi bunlarda
0.3 dı en son 5 4 olmuş vallaGüzel sattı
Dur abi siteye atam dönem sana daha gelsin paraAz zararla da olsa çıkmaya razıysan bi kaç çevrim oyunu var da sen bilirsin sonra senin yüzünden deme bana üzülürüm
Abi bu holide bilgilerimizi nasıl gorucukAz zararla da olsa çıkmaya razıysan bi kaç çevrim oyunu var da sen bilirsin sonra senin yüzünden deme bana üzülürüm
Valla bilmiyorum dost nfc olmadan ama önerim bybit binancede ki gibi bekleme süresi felan yok anında transferAga nfc olmadan acabilecegim var yol varmj kripto kullanmayı biliyorum tabi ama hesap açamıyorum yeni
Holi de yatırım ekranindan ayrılma kapatmasin talebiDur abi siteye atam dönem sana daha gelsin para
Yok trx atmadım havale çektim 1 saate atar bets10 3 özel tuttursak varya iyi spraHoli de yatırım ekranindan ayrılma kapatmasin talebi
Kişisel bilgiler mi yok every de onlar tc bile istemiyor kayittaAbi bu holide bilgilerimizi nasıl gorucuk
Suan maçla alakalı özel oran var mı holi deYok trx atmadım havale çektim 1 saate atar bets10 3 özel tuttursak varya iyi spra
Kral dm atarmısın bi hatırlatma yapıcam sadeceGüzel sattı
Bu tc olayı zaten bi tr de var o da sırf bonus avcısı multiciler yüzündenKişisel bilgiler mi yok every de onlar tc bile istemiyor kayitta
Valla abi bilmim başka hesap olur diye korkuyor canlıya sorum birKişisel bilgiler mi yok every de onlar tc bile istemiyor kayitta
Acaba yurt dışında da deneme bonusu veriyorlar mı merak etmişimdir hepBu tc olayı zaten bi tr de var o da sırf bonus avcısı multiciler yüzünden![]()
Ne güldün bialder adamın bir sözü vardı onu hatırlatacazBu tc olayı zaten bi tr de var o da sırf bonus avcısı multiciler yüzünden![]()
Siz de söz vermek farklıdır kusura bakmaAcaba yurt dışında da deneme bonusu veriyorlar mı merak etmişimdir hep![]()