- 5,628
- 1,953
- 113
Eyv reis senide secebilir aynı şey farketmezzAbi senden ricam şu babayı seç o rol yapsın oda ödül alamamıştı sanada uygunsa
Eyv reis senide secebilir aynı şey farketmezzAbi senden ricam şu babayı seç o rol yapsın oda ödül alamamıştı sanada uygunsa
Ben ödül aldimEyv reis senide secebilir aynı şey farketmezz
Yazdık artık ya postu haksızlık olmasınAbi senden ricam şu babayı seç o rol yapsın oda ödül alamamıştı sanada uygunsa
Senin keyfine abi para senindir tebrikler tekrardanYazdık artık ya postu haksızlık olmasın
kurtaran yok mu piyasada gelse de rol verseBen ödül aldim
!!!@EşrefTEK80 rollünü devrediyoruz rolling başarılı oldu✅(3/3)
Bu mesaja emoji atalım ödül almayanlardan bir kişiyi rastgele seçip roll yapmaya davet edelim.
Öğlen gibi yazarız.
Bence o salak sınırsız banlandikurtaran yok mu piyasada gelse de rol verse
Etiket atacaktım bulamadım 😀😁Bence o salak sınırsız banlandi
Süresiz yedi o iyi olduEtiket atacaktım bulamadım 😀😁
NedenSüresiz yedi o iyi oldu
Tam salakti rol açardı paraları gondermezdi sonra Multi açıp adama sovdu metings yakın arkadaşıydı ne beklersinkiEtiket atacaktım bulamadım 😀😁
Şey azıcık dolandırcı diye duydum da ben bilmiyorum işin aslını
Gelir yakında başka isimle de kendini belli eder masa tenisi 2.40 oranlarda oynuyordu 😁😁😁Tam salakti rol açardı paraları gondermezdi sonra Multi açıp adama sovdu metings yakın arkadaşıydı ne beklersinki
Tam salakti neyse önemsiz insandirGelir yakında başka isimle de kendini belli eder masa tenisi 2.40 oranlarda oynuyordu 😁😁😁
Buraya emoji.@EşrefTEK80 rollünü devrediyoruz rolling başarılı oldu✅(3/3)
Bu mesaja emoji atalım ödül almayanlardan bir kişiyi rastgele seçip roll yapmaya davet edelim.
Öğlen gibi yazarız.
bol şanslar usta@EşrefTEK80 adına rollingtir.⚽
1 kişiye rollü devrederiz gelmedi hâlinde bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 959240
Bende almadım rezzzbi ben ödül almadım sanki ahhaaha
Bol şans@EşrefTEK80 adına rollingtir.⚽
1 kişiye rollü devrederiz gelmedi hâlinde bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 959240