Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / Tenis Teklisi Cenevre 🎾🇨🇭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1111
Kupon Oranı
1.80

halil889*

2.5 Üstçü Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,325
9,939
113
ben bu adamın rolleri bile artık takıp etmıyordum hep bir bahane çıkıyor ya da bir iş döner

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,020
6,848
113
Beşiktaş dağıtsin yazdım adamı da çarpar simdi

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,642
28,843
113
Benim mesaja gülücük atiyor bide topu olarak baskana yazalım ban atsin la şuna
@Başkan @Shellac
@Beşiktaş denen üye milletin parasını alıp kaçmıştır. Bir de birşey olmamış gibi burada hala dalga geçer gibi mesajlara gülüyor . Geçmişte 2 kez daha bu üye bunları yaptı. Ses çıkarmadınız. Yeri geldi siz de bizim gibi üyelere dağıtım yaptırdınız. Parayı alıp kaçsak yine sesinizi çıkaramayacak mıydınız. Konunun çözülmesini istiyoruz

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,767
2,550
113
kalp kirmayin boşverin onumuz bayram

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Lan dur adam banlanacak bu itme yüzünden bırak etiket atma sover filan
La bu gelip bize gülücük atıyor milletin parasını çalıyor utanmadan burda geziyor ban sa bende yemeye razıyım artik insanların bu kadar mal olmasına dayanamıyorum artık

Beşiktaş

1903 doğumlu uye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,092
49,234
113
@Başkan @Shellac
@Beşiktaş denen üye milletin parasını alıp kaçmıştır. Bir de birşey olmamış gibi burada hala dalga geçer gibi mesajlara gülüyor . Geçmişte 2 kez daha bu üye bunları yaptı. Ses çıkarmadınız. Yeri geldi siz de bizim gibi üyelere dağıtım yaptırdınız. Parayı alıp kaçsak yine sesinizi çıkaramayacak mıydınız. Konunun çözülmesini istiyoruz
Birincisi bilip bilmeden konuşma haddine değil ikincisi forumda para alışverişi yasak

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,009
9,420
113
@Beşiktaş değermiydi 10k için arkandan küfür yemeye istersem seni bı telefonla ayakkabı numarana kadar bulurum da değmez ki yazık lan hayatın bitmiş senin boşa yaşıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...