- 45,642
- 28,843
- 113
At bi 10 bin lira da. Kalp kırmadan, sessizce forumda takıl 🤣kalp kirmayin boşverin onumuz bayram
At bi 10 bin lira da. Kalp kırmadan, sessizce forumda takıl 🤣kalp kirmayin boşverin onumuz bayram
@Başkan @Shellac para alışverişi konuslari açmak yasak degilmiydi ?@Başkan @Shellac
@Beşiktaş denen üye milletin parasını alıp kaçmıştır. Bir de birşey olmamış gibi burada hala dalga geçer gibi mesajlara gülüyor . Geçmişte 2 kez daha bu üye bunları yaptı. Ses çıkarmadınız. Yeri geldi siz de bizim gibi üyelere dağıtım yaptırdınız. Parayı alıp kaçsak yine sesinizi çıkaramayacak mıydınız. Konunun çözülmesini istiyoruz
Bı de bunu savunanlar vardı ben onlara kızıyorum asıl adamın iyi niyetini kullandı yaparım ederim dedi aldı parayı aramızda geziyor aç köpekLa bu gelip bize gülücük atıyor milletin parasını çalıyor utanmadan burda geziyor ban sa bende yemeye razıyım artik insanların bu kadar mal olmasına dayanamıyorum artık
Yasak tabi. İşine gelince yasak. İşine gelmeyince, dolandırıcılık huyun tutunca serbetBirincisi bilip bilmeden konuşma haddine değil ikincisi forumda para alışverişi yasak
yüzsüz herif bir de neler yazıyo
senin gibi kolpalara 1 lira cikmazAt bi 10 bin lira da. Kalp kırmadan, sessizce forumda takıl 🤣
@gangplank geldi senin adam
Rezil sin hatta sana kelime bulamıyorum
Ulan para alisverisi mi oldu çakal? Hemen atladın ben yaparım ben hallederim diye adam da seni adam sandı güvendi para alışverişi nerde burda üste çıkıyorsun bi de
Beşiktaşın avukatı geldi . Nereden bu kuyruk acısısenin gibi kolpalara 1 lira cikmaz
Ben dağıtım parası almadım onu bı igrenin bence biraz araştırınUlan para alisverisi mi oldu çakal? Hemen atladın ben yaparım ben hallederim diye adam da seni adam sandı güvendi para alışverişi nerde burda üste çıkıyorsun bi de
ben kimseyi savunmadim sen bana geldin sessiz takil felan dedinBeşiktaşın avukatı geldi . Nereden bu kuyruk acısı
Beşiktaş dost 24 saatten sonra mi cesaretini toplayıp yazmaya başladın kardeşim sen erkeksen dün yazsaydın ya senin olmayan paranin ırzına geçerkenBen dağıtım parası almadım onu bı igrenin bence biraz araştırın
Keşke bir adama sorsaydin ne parasi attın Beşiktaş'a diyeBı de bunu savunanlar vardı ben onlara kızıyorum asıl adamın iyi niyetini kullandı yaparım ederim dedi aldı parayı aramızda geziyor aç köpek
Senin gibi kolpalar lafı nereden geldi. Kötü birşey mi dedim. Var demek ki bana karşı garezinben kimseyi savunmadim sen bana geldin sessiz takil felan dedin