- 89,041
- 17,838
- 113
Gene tenis 🎾 mi1 adım daha gideceğim beyler sonra işim var zaten
Gene tenis 🎾 mi1 adım daha gideceğim beyler sonra işim var zaten
Dost geceki konuya dönecek misin
✅ 👏 👏
Lose brom o maalesefDost geceki konuya dönecek misin
Konuyu kapatmadan direkt burdan da devam edebilirsin
Kupon açmamız lazım ama hakomKonuyu kapatmadan direkt burdan da devam edebilirsin
Tmm dost burası won oldu neyseki sevindim adınaLose brom o maalesef
O niye la gökay sen gösteriş peşindemisin burdakiler yetmiyormuKupon açmamız lazım ama hakom
He o zaman açalımKupon açmamız lazım ama hakom
Basketbol gelsin kanka bukez 👍🏼1 adım daha gideceğim beyler sonra işim var zaten
Hahaha yav ne alaka muhtarım öyle yapmayacak olsam rolling olarak açardım zatenO niye la gökay sen gösteriş peşindemisin burdakiler yetmiyormu
Şaka bi yana senin bir sürü bekleyenin var bence ödülleri düşünHahaha yav ne alaka muhtarım öyle yapmayacak olsam rolling olarak açardım zaten
İkasbetin cekilislerde çıkmıyor artık hadi sen yapıştır gelsin kanka🤣🤣Hahaha yav ne alaka muhtarım öyle yapmayacak olsam rolling olarak açardım zaten
Tebrikler dostum dün gece kini cektin heraldw1 adım daha gideceğim beyler sonra işim var zaten
en basından beri takipteyimŞaka bi yana senin bir sürü bekleyenin var bence ödülleri düşün
İnsan kazanınca yazanı çok oluyor zaten kaybedince o yazanlar hal hatır bile sormuyor 😉Şaka bi yana senin bir sürü bekleyenin var bence ödülleri düşün
Devlet hüküm giymiş malesefen basından beri takipteyim![]()
Bu arada bu akşam gene betkom var kesin sen çıkarsın yine 🤣🤣Hahaha yav ne alaka muhtarım öyle yapmayacak olsam rolling olarak açardım zaten
Gene mi misilleme dead shot head shotİnsan kazanınca yazanı çok oluyor zaten kaybedince o yazanlar hal hatır bile sormuyor 😉