- 41,217
- 7,995
- 113
O kanser etti bizi zaten Allah'ın belalari65 baremden gelip 80 bareme çıkan bareme sicayim kankam
O kanser etti bizi zaten Allah'ın belalari65 baremden gelip 80 bareme çıkan bareme sicayim kankam
Sağlık olsun lose yüzü gorme ustam kolay gelsin65 baremden gelip 80 bareme çıkan bareme sicayim kankam
Sana da bromSağlık olsun lose yüzü gorme ustam kolay gelsin
🦂 🦂Ödül bekleniyor…
12.30 da @JoeQuanqa bakmisiz ban konusunda 1 hafta bommmm 🤣🤣Adminler gece uyudu bak dinlendi güne bomba gibi baslarlar dikkat et![]()
Bırakın hepinize öncülük yaptım benSinyal 10 km öteden alınıyor 🤣🤣🤣
Valla belli olmaz12.30 da @JoeQuanqa bakmisiz ban konusunda 1 hafta bommmm 🤣🤣
Baslarlarmı basarlarmı demek istedijAdminler gece uyudu bak dinlendi güne bomba gibi baslarlar dikkat et![]()
BasabilirlerBaslarlarmı basarlarmı demek istedij
Adam kendini yaktı sizin içinBırakın hepinize öncülük yaptım ben
Yoksa sen @GOKAYBET in cebinde akrep mi var iması yaptın dost
@GOKAYBET kazanınca zaten DM yi alevlendirir oyuzden benim sinyale ihtiyacım yok 🤫🤫Bırakın hepinize öncülük yaptım ben
Cebinde ne olduğunu ben ne bilim reis 😂😂😂Yoksa sen @GOKAYBET in cebinde akrep mi var iması yaptın dost
Bende 0 sinyal ztn yaptıklarımız ortada değilmi 😀@GOKAYBET kazanınca zaten DM yi alevlendirir oyuzden benim sinyale ihtiyacım yok 🤫🤫
La senin dilin ne soliiii 😂😂@GOKAYBET kazanınca zaten DM yi alevlendirir oyuzden benim sinyale ihtiyacım yok 🤫🤫
Ben 1 2 kisi haric hep kazanamayan dostlara paslamisim@GOKAYBET kazanınca zaten DM yi alevlendirir oyuzden benim sinyale ihtiyacım yok 🤫🤫