- 34,524
- 18,395
- 113
Nasip bir kere 90 tl.yi 154k yapıp geri kaybetmiştim. Birkaç haftada nasıl gitti hiç anlamadımMasallah isallah yuzbinler olur
Nasip bir kere 90 tl.yi 154k yapıp geri kaybetmiştim. Birkaç haftada nasıl gitti hiç anlamadımMasallah isallah yuzbinler olur
Biraz sabret az sorunlar var bitsin su an bende 0Bı ben kazanamıyorum emmi. Sponsor olan yok 🥲
AfeeimNasip bir kere 90 tl.yi 154k yapıp geri kaybetmiştim. Birkaç haftada nasıl gitti hiç anlamadım
Sen Düzel de gerisi önemli değil emmi . Var olB
Biraz sabret az sorunlar var bitsin su an bende 0
En fazla 3 gun surer benim sıkintiSen Düzel de gerisi önemli değil emmi . Var ol
Aklımı mikeyim 8-9k kaybettim. Son 100 küsur TL ye şunu yapıp uyudum sabah baktım gelmiş. Şuna 500 1k falan basmak vardıAfeeim
Yine kazanırsınız meto bozma moraliniAklımı mikeyim 8-9k kaybettim. Son 100 küsur TL ye şunu yapıp uyudum sabah baktım gelmiş. Şuna 500 1k falan basmak vardı
Geçmiş olsun dostGelirse @Gustavo29 500 TL cik
Bunu geri katlamam lazım en az 8-10kYine kazanırsınız meto bozma moralini
Bol şans meto .Bunu geri katlamam lazım en az 8-10k
TeşekkürlerBol şans meto .
Kasayı bastım 6k küsur olacak gibi bakalımBol şans meto .
Olursa ki inşallah olur . Sakin oyna meto gün uzun . Akşam da maçlar var .Kasayı bastım 6k küsur olacak gibi bakalım
Güzel de tutmuş valla tühAklımı mikeyim 8-9k kaybettim. Son 100 küsur TL ye şunu yapıp uyudum sabah baktım gelmiş. Şuna 500 1k falan basmak vardı
YaniAklımı mikeyim 8-9k kaybettim. Son 100 küsur TL ye şunu yapıp uyudum sabah baktım gelmiş. Şuna 500 1k falan basmak vardı
YW he heBunu geri katlamam lazım en az 8-10k
Yapar Metin emmi .YW he he
Yapsada gene başa doner rahat ol😂😂Yapar Metin emmi .
Kısır döngü emmi . Yapacak bir şey yok...Yapsada gene başa doner rahat ol😂😂