- 34,456
- 18,350
- 113
17 fark alırken kapandı 23 fark oldu mk
Eskiden bana sana yağmurlu havada su yok derdiEmmi iyi sarıyor sana ha meto 😅
Dep + handikaplı mı17 fark alırken kapandı 23 fark oldu mk
Yok ev dep oynamam 3 çeyrek ev kazandık ondan devam ederdimDep + handikaplı mı
Meto yeme kasayı 9k gitti dedin aynı yere geldin . Acele etme dostYok ev dep oynamam 3 çeyrek ev kazandık ondan devam ederdim
Son 1k 197.5 üst oynadım gelirse 9k olur çekerimDep + handikaplı mı
Takip edelimSon 1k 197.5 üst oynadım gelirse 9k olur çekerim
Dün 100 küsuru basıp uyumasam kesin kaybederdim bazen durmasını bilmek lazım.Takip edelim
Ya bu herkeste var dost. dediğin gibi durmasını bilmek lazımDün 100 küsuru basıp uyumasam kesin kaybederdim bazen durmasını bilmek lazım.
ilk defa doğru bir şey söylediYa bu herkeste var dost. dediğin gibi durmasını bilmek lazım
Kırıcısınilk defa doğru bir şey söyledi
Tebrik ederim golcü metin yaramaz çocuk seni 😂Ben 2 çeyrek Sidney dedim kazandım 3. Çeyrek 400 kusuru bastım gelirse 8k olacak
MK çeyrek başı 190 üst alacaktım kapandı 197.5 üst dedim 197 de kalmış 2 oran takıntısı olmasa 196.5 üst alirdim gelirdi tam salagimYa bu herkeste var dost. dediğin gibi durmasını bilmek lazım
Serbestler kaçtı meto . Sağlık olsun ..MK çeyrek başı 190 üst alacaktım kapandı 197.5 üst dedim 197 de kalmış 2 oran takıntısı olmasa 196.5 üst alirdim gelirdi tam salagim
Takip etmedimSerbestler kaçtı meto . Sağlık olsun ..
Bende buna benzer bi kupon dusunduydum de Bayern fena patlatti milletiGelirse @Gustavo29 500 TL cik