- 1,569
- 769
- 113
Meto Ankaralı mısın rüzgarlı sokakta kaldımHehehe 32 atamiyorlar bizim lahmacun fırını gider. Azrail geliyormus ben kaçtım
Meto Ankaralı mısın rüzgarlı sokakta kaldımHehehe 32 atamiyorlar bizim lahmacun fırını gider. Azrail geliyormus ben kaçtım
Yattık manyakovicGelmiş zaten @Golcümetin ıban mı atayım knk
amin isallahhhhh gelirde kafana oklava yersen 8kisi 500Hehehe 32 atamiyorlar bizim lahmacun fırını gider. Azrail geliyormus ben kaçtım
Yok TürkiyeliyimMeto Ankaralı mısın rüzgarlı sokakta kaldım
Orada kaldım yanımda refakatçi vardı 20 gün otelde kaldım şimdi dedi öyle bir yere götüreceğim de otele dedi hayatım boyunca unutamayacaksın dedi. Hakikaten de unutamadım. Yolda giderken bunlar cehenneme gidecekse ben nereye gideceğim diyordum 😁😁😁😁meting. de pavyon.....su😂😂
Olm ters yapmala seviyorum seni ben takılıyorumYok Türkiyeliyim
Lan deli geldi bu ne lose olmasıYattık manyakovic
PeşindeyimGelmiş zaten @Golcümetin ıban mı atayım knk
Kanka Ankara'nın yerlisine denk gelmişsin mesela Kızılcahamamlılar camlıdereliler bir kuruş para harcamayı sevmez dünyanın belkide en pinti insanlarıdır ama genel olarak Ankara'nın insanı paraya önem vermez ciddi diyorum olunca deli gibi ezer nereye gitsen karnım aç desen doyurmadan göndermezlerAnkaralı adamdan para almak demek deveye hendek atlatmakla aynı şey 😁😁 Ankara'ya gittim 20 gün kaldım otelde. Değişik insanlar her yer pavyon aq😁😁😁
Meto atarsa yarısı senin knkPeşindeyim
Takılıyorum yaMeto atarsa yarısı senin knk