Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Golcümetin/ Beijing-jilin 161.5 Üst

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
3.73

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,570
769
113
Kanka Ankara'nın yerlisine denk gelmişsin mesela Kızılcahamamlılar camlıdereliler bir kuruş para harcamayı sevmez dünyanın belkide en pinti insanlarıdır ama genel olarak Ankara'nın insanı paraya önem vermez ciddi diyorum olunca deli gibi ezer nereye gitsen karnım aç desen doyurmadan göndermezler
Vallahi ben öyle bir şeyler karşılaşmadım. Otel telefonundan gişeyi arıyordum abi ile samimi olmuştuk. Bana 3 tane lahmacun söylesene abi dedim nereden söyleniyorsa.acik yer yok dedi kendine De şöyle dedim. 10 dk lahmacun geldi 😁 benim refakatçi otele girdiğimizde isim verdi. Benim amcam dedi. Bana çok fena saygı gösteriyorlardı. Çocuğa aylarca sordum askerlik bitene kadar amcan kim diye söylemedim.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,888
9,061
113
geçmiş olsun metin malesef üzüldüm

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Vallahi ben öyle bir şeyler karşılaşmadım. Otel telefonundan gişeyi arıyordum abi ile samimi olmuştuk. Bana 3 tane lahmacun söylesene abi dedim nereden söyleniyorsa.acik yer yok dedi kendine De şöyle dedim. 10 dk lahmacun geldi 😁 benim refakatçi otele girdiğimizde isim verdi. Benim amcam dedi. Bana çok fena saygı gösteriyorlardı. Çocuğa aylarca sordum askerlik bitene kadar amcan kim diye söylemedim.
Ankara'nın neresinde kaldın ki kanka sen

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,677
23,480
113
160 ta bitti şaka mı ya

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,570
769
113
Ula orayı nerden buldun Allah'ını seviyim rüzgarlı Ankara'nın tüm çakallarının yankesicilerinin olduğu yer normaldir sıkıntı yaşaman en düzgün insan balici orda
😁😁😁 Valla Ankaralı götürdü. Ama elitti kanka ben çakal falan denk gelmedim. Zaten arkadaş amcasının ismini verdi . Kağıda isim soy isim yazarken girişte. Sen neyi oluyor sun dedi. Benim amcam dedi. Çok saygı gösterdiler.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
😁😁😁 Valla Ankaralı götürdü. Ama elitti kanka ben çakal falan denk gelmedim. Zaten arkadaş amcasının ismini verdi . Kağıda isim soy isim yazarken girişte. Sen neyi oluyor sun dedi. Benim amcam dedi. Çok saygı gösterdiler.
Elitmiydi hahahah kanka 30 yıldır Ankara'dayım sen elit yerler görmemişsin orası Yenidoğan Çinçin Hıdırlığın hırsızları ile dolu oraya paran yoksa eğlenmeye gidersin paran çoksa maltepe tarafına gidersin başka bir albenisi yok