- 19,399
- 20,949
- 113
Noldu abicim hayırdır neyin helaliAbi sende hakkını helal et la bu adama herkes güvensin ben banka hesabimin şifresini verdim o kadarki güveniyorum kimseye yamuk yapmaz
Noldu abicim hayırdır neyin helaliAbi sende hakkını helal et la bu adama herkes güvensin ben banka hesabimin şifresini verdim o kadarki güveniyorum kimseye yamuk yapmaz
Niye intihar edim awhayirdir intihar mi edecen deveci
mantikliYok la ihtiyar shellaca yazdım burayı kapatacam yeter artık kanser olacam yoksa 1 ay kapatttiravam
Yav yemişim kumarı abi hele burayı bir ay kapattiracamNoldu abicim hayırdır neyin helali
gene tokatlamislardir kizmisNoldu abicim hayırdır neyin helali
Biraz kafanı dinle iyi olur boşver zaten özelden ulaşırsın birşey olursa numaram var helal olsun birşey yapmadım ki sende helal etYav yemişim kumarı abi hele burayı bir ay kapattiracam
Eyw abi Erhan abiye selam soyleBiraz kafanı dinle iyi olur boşver zaten özelden ulaşırsın birşey olursa numaram var helal olsun birşey yapmadım ki sende helal et
Bende hadi Allah'a emanetbeynini zkim
Aleyküm selam canım söylerimEyw abi Erhan abiye selam soyle
Shellaca yazdım bakalımAleyküm selam canım söylerim
ynen dost yerde escrt kartları meyhaneler otelin karsinda dikilen konslar gece yatıyordum Ankara'nın bağları sabah kalkıyor dum ankaranin bağları 😁 her yer iddaa bayi idi birde iyi kuponsuz kalmıyor dum😁10 sene önce orada kristalde Hüseyin kağıt çıkardı her hafta dinlemeye giderdim o zamanlar hızlıydı orası şimdi daha çok mekan açıldı insanlar tam dibine vurmak için başka yerlere kaydı orası gelişmedi ama dediğin dönemler hızlıydı şimdi ne mekanlar var aklın durur mekanın içinde en az yüz tane kız var hepsi en baba 23 yaşında üzülmek mi dersin eğlenmek mi dersin bilmiyorum bende çok takıldımda , giden için güzel kalan için kaybolan hayatlar
Akşam denim bakalım parada lazimBiraz kafanı dinle iyi olur boşver zaten özelden ulaşırsın birşey olursa numaram var helal olsun birşey yapmadım ki sende helal et
Haha tamamdır kanka şimdiden bol şans 🙏Akşam denim bakalım parada lazim
Eyvallah dostHaha tamamdır kanka şimdiden bol şans 🙏
Geçmiş olsun beybiUmarım gelir. Gelirse kimseye ulaşamam. Maksat vakit geçirmek
Roll yap para lazımGeçmiş olsun beybi
At yapaggRoll yap para lazım
Kapattinmi hesabiEyw abi Erhan abiye selam soyle