- 48,641
- 53,399
- 113
@fearjr1992 komik olan neydi la ben mi kaçırdım
Emoji bırakmakta mı suç , erho ben mi kaldım açıkta kardo ?@fearjr1992 komik olan neydi la ben mi kaçırdım
La komik birsey yok ki ortada gülecek adama hesabi kapattin mi dedim sende kahkaha atıyorsun o yuzden sordum sana ne oldu diyeEmoji bırakmakta mı suç , erho ben mi kaldım açıkta kardo ?
Doğrudur bol soslu yedik sağolsun@Leoisa18 ile @fearjr1992 a ve isimsiz bi arkadaşa döner 🍞 ısmarladım. İnanmıyorsan sor arkadaşlara
Doğru mu bu ? @GolcümetinDoğrudur bol soslu yedik sağolsun
Aynen doğru bi konuda canı döner 🍞 istedi bende ikram da bulundumDoğru mu bu ? @Golcümetin
Peki bize ?Aynen doğru bi konuda döner 🍞 istedi bende ikram da bulundum
Alip vermicem artik kimseye puahaAynen doğru bi konuda canı döner 🍞 istedi bende ikram da bulundum
Karşılıksız Cukka atarım sıkıntı yok borç işine girmemAlip vermicem artik kimseye puaha
Helal valla cenneti garantiledin iyilik meleği gibi adamsin pauah iyidir iyi oldumu küçük te olsa birilerine katkı sağlamak hoşturKarşılıksız Cukka atarım sıkıntı yok borç işine girmem
O zaman bana her gün karşılıksız cukka. Teşekkür metocanKarşılıksız Cukka atarım sıkıntı yok borç işine girmem
Role devam et200 kayıp bonusu 2 adımda 660 oldu maçı gelse en kötü 5k olmuştu
Cukkala bana geblo 🤣🤣Karşılıksız Cukka atarım sıkıntı yok borç işine girmem
660 i da tek attım 1228 oldu salak Çinliler o maç gelseydi köşeyi dönerdikRole devam et
Devam et para lazım 😒😒660 i da tek attım 1228 oldu salak Çinliler o maç gelseydi köşeyi dönerdik
Konu kilit dedik ya ne devamıDevam mı geblo @Golcümetin
ahahhshs 😂😂Cukkala bana geblo 🤣🤣