- 34,659
- 23,468
- 113
La madem dövüşmeyi biliyorsun boksör olsana kardeşim . Yanlış meslek seçimi yapmışsın ❌Birini dövdüm diye oldu. İşten attılar ne yapayım ters bir adamım pavyon 🤣 saldırdım herife
La madem dövüşmeyi biliyorsun boksör olsana kardeşim . Yanlış meslek seçimi yapmışsın ❌Birini dövdüm diye oldu. İşten attılar ne yapayım ters bir adamım pavyon 🤣 saldırdım herife
iyi para var mı boksta 🙃😄La madem dövüşmeyi biliyorsun boksör olsana kardeşim . Yanlış meslek seçimi yapmışsın ❌
Yer altı illegal maçlarda var kanka . Şike yaparsan paranın içinden geçersin. 2 yersin 1 atarsın sonrası kebap 😂 az dişini sıkacaksın o kadar. Sana güveniyorumiyi para var mı boksta 🙃😄
İlk maçta ikimiz mi dövüşsek ne dersin 🙃 beni dövebilir msn 😄Yer altı illegal maçlarda var kanka . Şike yaparsan paranın içinden geçersin. 2 yersin 1 atarsın sonrası kebap 😂 az dişini sıkacaksın o kadar. Sana güveniyorum
Yok ben velet dövmeyi seviyorum. Kemikleri çatır çatır edecek böyle. Genç ya hani Taze taze 😂İlk maçta ikimiz mi dövüşsek ne dersin 🙃 beni dövebilir msn 😄
Yaş kaç knkYok ben velet dövmeyi seviyorum. Kemikleri çatır çatır edecek böyle. Genç ya hani Taze taze 😂
Sana kaç lazım wişkaş kankamYaş kaç knk
Sordum la sadeceSana kaç lazım wişkaş kankam
36 ismimde ki passion90 doğum yılı 😂😂😂😂 passion tutku demek 😂Sordum la sadece
Ulan kart herifmişsin la 🤣🤣🤣36 ismimde ki passion90 doğum yılı 😂😂😂😂 passion tutku demek 😂
1.85 boy 92 kilo adamım taş gibiyim taşUlan kart herifmişsin la 🤣🤣🤣
Benim yaş 30 boy 1.7 kilo 821.85 boy 92 kilo adamım taş gibiyim taş
Gençsin daha dostum.Benim yaş 30 boy 1.7 kilo 82
New York çeyreği 11 fark ve üzeri alırsa sana 500 Rolling bakiyesiRoll aç bi halta benzesin
Ver la gariban adam yazıkNew York çeyreği 11 fark ve üzeri alırsa sana 500 Rolling bakiyesi
Patlama yaşı 🤣🤣Bol şans 😂
31 e girecek Adama para lazım djkslsVer la gariban adam yazık
Zor bencewNew York çeyreği 11 fark ve üzeri alırsa sana 500 Rolling bakiyesi
Nasip deplasmanda şu takımlara fark atıp evlerinde siciyorlar Boston da aynısını yaptıZor bencew