- 48,898
- 53,663
- 113
Belli olmaz sen arada baglan yinedeAma mk jokeri kayip gosteriyor iste 8 saat bekletp kayip yazdi kupona bende iade edilmesi gereken mac ndn kayip ddm id istedi altyapiya ilettik yazdi bi bok cikmaz bence daha
Belli olmaz sen arada baglan yinedeAma mk jokeri kayip gosteriyor iste 8 saat bekletp kayip yazdi kupona bende iade edilmesi gereken mac ndn kayip ddm id istedi altyapiya ilettik yazdi bi bok cikmaz bence daha
Madeni bulduk 8-5 basss efesBeter ol metin g.😂😂
Daha beter ol😂😂😂8-5 basss efes
Kupon buBelli olmaz sen arada baglan yinede
Nasil yansiyacak meto sonradan kayp.yazdilarSonradan yansiyabilir
Eger bu mac 25 dakika oynandiysa ilk yari açılan oran 45 dakikayı baz alınip açılan oran mecbur iade olması lazim dostKupon bu
25 *25 oynanmis 26 dk da mC canlidann kalkti sonrasi yok gardasmEger bu mac 25 dakika oynandiysa ilk yari açılan oran 45 dakikayı baz alınip açılan oran mecbur iade olması lazim dost
Tm iste 25 dakika dan 2 devre halinde oynanmissa iade olması lazim normalde benim de bu şekilde oynadigim mac vardi kazanç olmasına rağmen iade oldu yaz canliya görsel at25 *25 oynanmis 26 dk da mC canlidann kalkti sonrasi yok gardasm
Jokerde goruntu atilmiyor cabliya yzdm alt yapiya ilettik diyor baska binbok demiyorTm iste 25 dakika dan 2 devre halinde oynanmissa iade olması lazim normalde benim de bu şekilde oynadigim mac vardi kazanç olmasına rağmen iade oldu yaz canliya görsel at
Kayiptan iade doner mi peki 24 saatin sonundaTm iste 25 dakika dan 2 devre halinde oynanmissa iade olması lazim normalde benim de bu şekilde oynadigim mac vardi kazanç olmasına rağmen iade oldu yaz canliya görsel at
Arada canliya baglan sıkıştır biraz canlıyı altpayi belki düzeltirJokerde goruntu atilmiyor cabliya yzdm alt yapiya ilettik diyor baska binbok demiyor
Bol şansSon maçlarda bi çıkış yakalayan Efes maçı alacaktır umarım ilk çeyreği de 2 farklı alır.Bol şanslar metocan. Şöyle birşey denedim gelirse @aminisego 500 TL cik
DonerKayiptan iade doner mi peki 24 saatin sonunda
Baglaniyorm da iplemiyorlar adamlara macin akibeti.ne diyorim google sor diyor 🤣🤣Arada canliya baglan sıkıştır biraz canlıyı altpayi belki düzeltir
Tbrkler metinSon maçlarda bi çıkış yakalayan Efes maçı alacaktır umarım ilk çeyreği de 2 farklı alır.Bol şanslar metocan. Şöyle birşey denedim gelirse @aminisego 500 TL cik
İnsallah doner donmezse jokern aw 🤣
Helal lan meto 🥳🥳🥳Efes canını yediğim ufak tefek 1-2-3 çeyrek kazanır ve 147.5 üst dedim hepsi geldi
Bu betorbet domain kaç olmuşHelal lan meto 🥳🥳🥳
İnan senij gbi 20 siteden oynamiyom 🤣🤣Bu betorbet domain kaç olmuş