- 2,734
- 1,666
- 113
Kepçe kulak o ne akrebiBenden bahsediyor herkes beni akrep sanıyor enteresan şekilde
Kepçe kulak o ne akrebiBenden bahsediyor herkes beni akrep sanıyor enteresan şekilde
Yok la sana değil golgümetine dayıma diyorumBenden bahsediyor herkes beni akrep sanıyor enteresan şekilde
Heee bende bana söyledin sandımYok la sana değil golgümetine dayıma diyorum
Sana niye diyeyim kanka sen liste felan demişsin ya ondan senden alıntı yaptım günahını vermez yav onu bırak ölüyorum 1 bardak su de o da yokHeee bende bana söyledin sandım![]()
Metoların huyu suyu hep aynı bir tane daha meto var sen onu tanımamışsınSana niye diyeyim kanka sen liste felan demişsin ya ondan senden alıntı yaptım günahını vermez yav onu bırak ölüyorum 1 bardak su de o da yok
Hangi meto vampir olan mı 😂😂Metoların huyu suyu hep aynı bir tane daha meto var sen onu tanımamışsın
Blender varya bi taneHangi meto vampir olan mı 😂😂
Duymasın üzülür adam agaBlender varya bi tane
En azılı düşmanım
Benim en azılı düşman şuan ortalarda yok keyfim gıcııırBlender varya bi tane
En azılı düşmanım
Dengesiz o ya makara yaparken ban attırdı bana güvenme bak ona seninle arasının iyi olduğunu biliyorum ama ummadığın anda yer seniDuymasın üzülür adam aga
Burada herkes ummadığı anda birbirini yer.Dengesiz o ya makara yaparken ban attırdı bana güvenme bak ona seninle arasının iyi olduğunu biliyorum ama ummadığın anda yer seni![]()
Vay yılan vayyDengesiz o ya makara yaparken ban attırdı bana güvenme bak ona seninle arasının iyi olduğunu biliyorum ama ummadığın anda yer seni![]()
Çıngıraklı yılanVay yılan vayy
Burada herkes yılan kardeşşşÇıngıraklı yılan
Ben de dahil sanırım.Bütün tehlikeli şahıslar konuda toplanmış
Bilemem artıkBen de dahil sanırım.
Yok beee ben temiz adamım, We are clean.Bilemem artık