- 49,932
- 37,935
- 113
Aktıf konu acanlardan seç cekılıs yasak hem forumda sıkıntı yasarsınÖyle hak geçer
Aktıf konu acanlardan seç cekılıs yasak hem forumda sıkıntı yasarsınÖyle hak geçer
Gördüm saldır Porto yazmıssın dıger konuda oushajMeto sen kalkani kullan porto vermez bu seti
Nasil yapacak ki yatacak diyorumAktıf konu acanlardan seç cekılıs yasak hem forumda sıkıntı yasarsın
Ben seceyimÖyle hak geçer
Yav kanka konu yatmak tutmak degıl geç onu 😀Nasil yapacak ki yatacak diyorum
Normal metin zar atmis cnkuGördüm saldır Porto yazmıssın dıger konuda oushaj
Fakirin parasi bitincr dili dusermis metoYav kanka konu yatmak tutmak degıl geç onu 😀
Günaydın 😂😂😂Ben seceyim![]()
Günaydın dostGünaydın 😂😂😂
Bu banko miami sıçıyo sahaya500 u de Orlando 17 farka bastım ikisinden birisi gelirse rolling biter
100tl e ne aliniyor la acaba. En son 100tl ile hicbir seybalmadim@Golcümetin sen kalan 500 degılmı sen dahıl 5 kısıyız 100 tl boluselım herkes uyusun
İyi geceler dostBi ara çekiliş yapayım dedim kendim. Konumu sildi shellac yasak bi daha olmasın diye dm attı çok korkmuştum
İlla o para bitecek yani 😂😂😂😂@Golcümetin sen kalan 500 degılmı sen dahıl 5 kısıyız 100 tl boluselım herkes uyusun
Burada yapıp Link vs atmak yasak ben arkada yapacağımBi ara çekiliş yapayım dedim kendim. Konumu sildi shellac yasak bi daha olmasın diye dm attı çok korkmuştum
100 adet gates spın100tl e ne aliniyor la acaba. En son 100tl ile hicbir seybalmadim