- 34,558
- 18,414
- 113
Bir gs li olarak ben yoluma bakarım. Cimbom Liverpool i Elesin paramı yesin@Golcümetin bok şanslar metocan 💩 bu kuponlara fanatik olarak bunu diyebiliyorum kusuruma bakma 😞🤣🤣
Bir gs li olarak ben yoluma bakarım. Cimbom Liverpool i Elesin paramı yesin@Golcümetin bok şanslar metocan 💩 bu kuponlara fanatik olarak bunu diyebiliyorum kusuruma bakma 😞🤣🤣
bende cimboma verdim 3 takacaz bugün livereeeBir gs li olarak ben yoluma bakarım. Cimbom Liverpool ü Elesin paramı yesin
Uçmamak lazım ama maç skoru 0-0 veya 1-1 tur geçeriz hissediyorum herkes aşırı çok gol olcak düşüncesinde olduğu için daha da bileniyorum bu skorlarabende cimboma verdim 3 takacaz bugün livereee
valla bro 260 liram vardı direk gs ye bastım gelmezsede canı sağolsun en azından aslanlar tur atlar diye umut ediyorumUçmamak lazım ama maç skoru 0-0 veya 1-1 tur geçeriz hissediyorum herkes aşırı çok gol olcak düşüncesinde olduğu için daha da bileniyorum bu skorlara
Görüntü kirliliği yaratmış dimi dost hayırlı akşamlar 😞😅Metin yatmış bu kupon niye attın buraya 😂
Bol şansŞöyle birşeyler denedim umarım gelir.
Bol şanslarŞöyle birşeyler denedim umarım gelir.
bol şansŞöyle birşeyler denedim umarım gelir.
Oha meting. OhaŞöyle birşeyler denedim umarım gelir.
Tıpkı kim sence🤣🤣Salah tam gerizekalı şimdiye 5-0 olmuştu
Geçmiş olsun Salah tam bir gerizekalı. Penaltı atarken çocuğa şunu söyledim bu adam çok formsuz kesin kaçıracak dedimBu kadar şerefsizlik olurmu ya iy 1.5 üste para alıcaz abi sonra şike yok diyorlar ya yerim böyle işi bu kadar namussuzluk olamaz
Penaltıyı ayağıyla son anda çıkardı şike yok.Bu kadar şerefsizlik olurmu ya iy 1.5 üste para alıcaz abi sonra şike yok diyorlar ya yerim böyle işi bu kadar namussuzluk olamaz
3tane aynı adam karşı karşıya atmadı bak atamadı değil atmadı seyret şimdi 2. Yarı 5-0 a gider bu maçPenaltıyı ayağıyla son anda çıkardı şike yok.
Bol şans haylaz çocuk az olmuş 20+ oynasaydın daha iyiydiŞöyle birşeyler denedim umarım gelir.
2-0 biter bu maç3tane aynı adam karşı karşıya atmadı bak atamadı değil atmadı seyret şimdi 2. Yarı 5-0 a gider bu maç