- 2,283
- 853
- 113
ben 6.5 üst olmadan roll bakiyesi istemeeeemSalah yaktı 6.5 üst olmuştu şimdiye
ben 6.5 üst olmadan roll bakiyesi istemeeeemSalah yaktı 6.5 üst olmuştu şimdiye
mac halısahaya döndü reisLiverpollda olsa robot değil ya kardeşim en fazla olacağı 1 gol daha
Sallama NescafeMetin daha 2 ay olmadı gördüm seni bari sen yapma be 😂
Metin 4 kişiye roll yaptrdım sende varsın arasında adım kadar eminim sabaha karşı olması lszımdı 😂Sallama Nescafe![]()
5 farklı biterse sana 500 rolling bakiyesi haydiMetin daha 2 ay olmadı gördüm seni bari sen yapma be 😂
dur kardo önce 7 gol attıralım sonra gerisini halleder , dogmamış cocuga don biçmeyelimMetin 4 kişiye roll yaptrdım sende varsın arasında adım kadar eminim sabaha karşı olması lszımdı 😂
Vay 5 farklı kesin metin hazırla ozaman 😂5 farklı biterse sana 500 rolling bakiyesi haydi
6 olsun bizimde işiniz görülsün5 farklı biterse sana 500 rolling bakiyesi haydi
bende istereeeeem , elma yanaklardaaaan ,bende istereeem kiraz dudaklardaaaan5 farklı biterse sana 500 rolling bakiyesi haydi
Liverpool 3.5 üst geldi -4 gelirse 4k alacağızVay 5 farklı kesin metin hazırla ozaman 😂
Müslüm vallahi atarsa çok balık olur gibiGs atcak şimdi
hemen girip atıyorum roll olmasa bile ufak bi şans parası alırımLiverpool 3.5 üst geldi -4 gelirse 4k alacağız
Yok be kanka Galatasaraylıyım top oynamıyoruz ben mi gidim atim adamları 2 kere yendik nasıl uyuz olmuşlar ugurcan olmasa neler olurdu düşünemiyorumMüslüm vallahi atarsa çok balık olur gibi
Evet özellikle ilk yarıYok be kanka Galatasaraylıyım top oynamıyoruz ben mi gidim atim adamları 2 kere yendik nasıl uyuz olmuşlar ugurcan olmasa neler olurdu düşünemiyorum
Oda olur ama GS şerefi varsa bı tane atsın6 olsun bizimde işiniz görülsün
şu kuponları almasan gs yenerdi mkLiverpool 3.5 üst geldi -4 gelirse 4k alacağız