- 34,069
- 18,093
- 113
İmera fera
Meto ben yatıyorum idam sehpasını öğlen hazır ederiz 😂😂😂
SaplaSon 2 atın Süpürge Portland
Ben seni o kişiye ödül verecek bir adam zannetmiyordum zaten ismi gördüm geçmiş olsun dedim 🤣🤣Son 2 atın Süpürge Portland
Karakter meselesi dostum. Yapacak bir şey yok.Demek ki hep 1 tl basiyordu ondan miktari sakliyordu arkada dedeye giriyordu
Uyuyak neyseki wiskas dan kurtuldum artik tg den yazip sinooo para yetiş diye yazamaz kurtuldum ohh 😃Karakter meselesi dostum. Yapacak bir şey yok.
Gerçek adını biliyor musun peki 😂Uyuyak neyseki wiskas dan kurtuldun artik tg den tazip sinooo para yetiş diye yazamaz kurtuldum ohh 😃
Bilgileri var evine kadar buluruz merak etmeGerçek adını biliyor musun peki 😂
Gecmisteki kban hareketlerini arastirmam lazim da bos ver sal gitsin surekli farkli isimde tg aciuorduGerçek adını biliyor musun peki 😂
Metin bey bana küsmüş sana noldu la208.5 üst derken yükseldi lanet olsun
Ya kafasına bile sıksan ne yazar. İçi boş bir bedene sahip. Burda dürüst, güvenilir olmak hikâye . Arsız yüzsüz olacaksın ki değer göreceksin. Mevzu para değil, karakter. İyi sabahlar efenimBilgileri var evine kadar buluruz merak etme
O işi yapacak olanlar kendi ismi ile yapmaz biraderim vardır 2-3 tane kankasi onların hesaba yönlendiriyodur bu kadar saf olmayın 😆😆😆Bilgileri var evine kadar buluruz merak etme
Doğru reis dogruYalandan korkmam yılandan korktuğum kadar . Doğru mu yazdım