- 1,466
- 494
- 83
Beynim yandı dur yapmaBet değeri 1 oran 3 kazanç 3₺ onuda 3 maça atti 12₺ son 12₺ yide 3 maça atti 83₺ aldı ve gitti
Beynim yandı dur yapmaBet değeri 1 oran 3 kazanç 3₺ onuda 3 maça atti 12₺ son 12₺ yide 3 maça atti 83₺ aldı ve gitti
Kayıp bonusuyla kazanıp gelip parayı yüzümüze vurması yok mu peki ahahshhshshshshshshhs 😁😁😁😁😁😁😁😁Bet değeri 1 oran 3 kazanç 3₺ onuda 3 maça atti 12₺ son 12₺ yide 3 maça atti 83₺ aldı ve gitti
ÖzetleyelimBeynim yandı dur yapma
Allah razı olsun kanka kahve içmem lazım acilen ayilmak için beyin minciklamasi oldum sayendeÖzetleyelim
Miktari kapatarak roll yapti 1 tl maca basip dedeye gitti bakti gelmis kupon 1 tl daha basti bu sefer prensese gitti bakti yine gelmis 1 tl yine atti kupona o siralarda kasasi 200 tl kaldigi icin big basa gitti bi bakti ki roll basarili ama kasa bitti dedi ki iban atin cekim gelsin yani ( kayip bonusuyla hot muxacho oynarik 1k kazanip sizin paranizi atarim) demek istemistir senaryo boyle canlaniyor kafamda
Kayip bonusu da battigi icin bi yerden isteyip gelip yuzumuze atar kacmadik hastanedeydik tüh yaziklar olsun size der mevzu kapanir wiskas aklanirÖzetleyelim
Miktari kapatarak roll yapti 1 tl maca basip dedeye gitti bakti gelmis kupon 1 tl daha basti bu sefer prensese gitti bakti yine gelmis 1 tl yine atti kupona o siralarda kasasi 200 tl kaldigi icin big basa gitti bi bakti ki roll basarili ama kasa bitti dedi ki iban atin cekim gelsin yani ( kayip bonusuyla hot muxacho oynarik 1k kazanip sizin paranizi atarim) demek istemistir senaryo boyle canlaniyor kafamda
Ben sana daha güzel senaryo yazayım bir sitede 1-2₺ bakiye vardı belkide daha az o bakiye ile oynadı nasıl olsa yatar diye tutunca yine aynı bakiye ile devam etti. Ve hesabındaki 500₺ dokunmadan vurdu kafayı yattı.Özetleyelim
Dur deme öyle report yiyoruz 😒😒
2 bira bı sigara yapicak sizin 500 le vay cakalBen sana daha güzel senaryo yazayım bir sitede 1-2₺ bakiye vardı belkide daha az o bakiye ile oynadı nasıl olsa yatar diye tutunca yine aynı bakiye ile devam etti. Ve hesabındaki 500₺ dokunmadan vurdu kafayı yattı.
He bu daha mantikli baska sitede kodlardan kalan 2 tl 👍Ben sana daha güzel senaryo yazayım bir sitede 1-2₺ bakiye vardı belkide daha az o bakiye ile oynadı nasıl olsa yatar diye tutunca yine aynı bakiye ile devam etti. Ve hesabındaki 500₺ dokunmadan vurdu kafayı yattı.
Tebrik ederim 🙏Kazancın daim olsun
Para ve alışveriş ile kesinlikle ve kesinlikle ilgi ve alakamız yoktur 😁Dur deme öyle report yiyoruz 😒😒
Yazıklar olsun metoRüya Senem senin kadar efendi, kibar olan bi başkası yoktur bu forumda
🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥Bari 500 ile sigara falan aldiysan resimlerini at affedeyim afiyet olsun diyeyim @Wiskas 😃
Bu çakalın sotede fotosu vardır anne babasına foto attığı bak sizin parayla sigara aldım demek için onu atar la sizeBari 500 ile sigara falan aldiysan resimlerini at affedeyim afiyet olsun diyeyim @Wiskas 😃
Yıl 2021 herhalde. 😁😁😁Bet değeri 1 oran 3 kazanç 3₺ onuda 3 maça atti 12₺ son 12₺ yide 3 maça atti 83₺ aldı ve gitti