Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Golcümetin New York İlk Çeyrek 11+ Fark Atması Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
6.30

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
An itibariyle bırakıyorum +22.5 oynuyorm 10 snyde top kendinde 20 fark varken rahat geldi diyorm 24 de bıtırıyorlar bilerek topu veriyor bjde zaten 100 k gitti işsizim zaten bittik artk borçlar fln

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113
An itibariyle bırakıyorum +22.5 oynuyorm 10 snyde top kendinde 20 fark varken rahat geldi diyorm 24 de bıtırıyorlar bilerek topu veriyor bjde zaten 100 k gitti işsizim zaten bittik artk borçlar fln
Umarım bırakırsın

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Bugün yaşadıgım oyunları görsen başkası olsa kafasına sıkardı sinirden o kadar diyorum sana bırakmamak elde değil şu olanlardan sonra

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113
Bugün yaşadıgım oyunları görsen başkası olsa kafasına sıkardı sinirden o kadar diyorum sana bırakmamak elde değil şu olanlardan sonra
Dostum birşey ters gitti mi peş peşe geliyor. Geçmiş olsun. Yat uyu dinlen elnden birşey gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...