- 11,453
- 4,228
- 113
İlk kez koptum ya😂😂😅Mehmet abi valla Banada ilk kez yanlış anlama 😁
İlk kez koptum ya😂😂😅Mehmet abi valla Banada ilk kez yanlış anlama 😁
100 lira ver ilalebet kalp olur 😂😂😂@mehmet3131 benimle ne derdin var kızgın atıp duruyorsun. Forumda konu açıp İyilik yapmak ta yaramıyor
Aha bende yedim kızgın emojiMehmet abi valla Banada ilk kez yanlış anlama 😁
20 türk lirasına okeyim100 lira ver ilalebet kalp olur 😂😂😂
Iyilik edersen bulursun memo.metine iyilik yaptinmibana bi iyiliğini göremedim dost
La metin grup dmden cikdinmi yapisaydik sana@mehmet3131 benimle ne derdin var kızgın atıp duruyorsun. Forumda konu açıp İyilik yapmak ta yaramıyor
Dedik ya @Veysel58 ile @Passion90 a 510 ar yolla haydin ben kaçtım@Golcümetin hepsini bana mı attın
şaka ypaıyorum ya çok şükür yuvarlanıyoruz forumda kimseden bi beklentim yokIyilik edersen bulursun memo.metine iyilik yaptinmi
Bizim başımız kelmi🤣Şöyle birşey denedim umarım gelir. Gelirse tek adım daha gideriz @TestoHaylan06 @Passion90 500 er TL cik veririz
Kesene bereket abimDedik ya @Veysel58 ile @Passion90 a 510 ar yolla haydin ben kaçtım
İyilik eden bulmaz çoğu zaman Boşver abiIyilik edersen bulursun memo.metine iyilik yaptinmi
passionun parası varsa bana atabilirsin onun parası benim param benim param benim param@Golcümetin hepsini bana mı attın
🍆 🍆 🍆Dedik ya @Veysel58 ile @Passion90 a 510 ar yolla haydin ben kaçtım
Daha bugün 500 attım sana üstüne tekrar istedin atmadık şimdi bunu mu yazıyorsun yazık gerçekten. Verince iyi vermeyince kötü oluyoruzİyilik eden bulmaz çoğu zaman Boşver abi
Forumun en güzel yalanı hayırlı akşamlar ❤
Aynen gelir passion@Golcümetin kirve
@Passion90
@Veysel58 doğru demi passion ulaşılamıyor ona sonra atarım Veysele atıyorum şimdi