- 36,552
- 19,539
- 113
Şöyle birşey denedim umarım gelir. Gelirse tek adım daha gideriz @TestoHaylan06 @Passion90 500 er TL cik veririz
Ekli dosyalar
-
74.9 KB Görüntüleme: 112
Bol şans reisŞöyle birşey denedim umarım gelir. Gelirse tek adım daha gideriz @TestoHaylan06 @Passion90 500 er TL cik veririz
Pardons Veysel de 500 olsunİnşallah yatar
Bol sans zengin adam puahhahaŞöyle birşey denedim umarım gelir. Gelirse tek adım daha gideriz @TestoHaylan06 @Passion90 500 er TL cik veririz
Senin yüzünden 10k gitti ama olsun aslansin abim bol şans 😍Pardons Veysel de 500 olsun
Bol şanslar metin oktayŞöyle birşey denedim umarım gelir. Gelirse tek adım daha gideriz @TestoHaylan06 @Passion90 500 er TL cik veririz
YatarPardons Veysel de 500 olsun
Acemi gibi oynuyorsun Ben naptimSenin yüzünden 10k gitti ama olsun aslansin abim bol şans 😍
Tebrikler geblocan HsdlldlffŞöyle birşey denedim umarım gelir. Gelirse tek adım daha gideriz @TestoHaylan06 @Passion90 500 er TL cik veririz
Bakacazzzzzz birazdan 😁Acemi gibi oynuyorsun Ben naptim
Sen iyilik meleği mi oldun be adam 😆Şöyle birşey denedim umarım gelir. Gelirse tek adım daha gideriz @TestoHaylan06 @Passion90 500 er TL cik veririz
Abi o kadar üstüne gittik kesenin ağzını açtı 😁Sen iyilik meleği mi oldun be adam 😆
Bol şans 🧿🧿
Onun kafada bir limit olur o limite ulaşmadığı sürece 1₺ vermez limite ulaşırsa dağıtır la 🤣Abi o kadar üstüne gittik kesenin ağzını açtı 😁