- 19,646
- 21,200
- 113
Eyvallah reisim sanadaİyi bayramlar haylanım sanada
Eyvallah reisim sanadaİyi bayramlar haylanım sanada
Ara ara bakıom gözüme çarpan konu olursa yazıom arada dostlara selam veriomHal hatır sor biraz dost 1 sayfa yazi yazıyorsun korkuyorum artık seninde bayramın mübarek olsun
Turkiye yi özetliyorum aslında ben pauhaParayı bulunca her halimize şükür
Para olmayınca sevilmeyen üye
Sende haklısın
Saka yapıyorum dost sen bastacisin resmini görsem heykelini dikerim o derece yani pauahAra ara bakıom gözüme çarpan konu olursa yazıom arada dostlara selam veriom
Seni görünce ne zaman selam vermedim 😆
Harbiden o macta ki skor nasil ole oldu36 orandan Brooklyn İlk çeyrek+11 alacaktım neredeyse o gelecekti![]()
18-11 de gösterdi ama elletmedilerGökten Sibel Kekilli yağsa
Başımıza Murat Kekilli düşer lafının vücud bulmuş hali@Golcümetin geçmiş olsun olmadı
Turkiye yi özetliyorum aslında ben pauha
Eyvallah kardeşim sende öylesin seviliyorsunSaka yapıyorum dost sen bastacisin resmini görsem heykelini dikerim o derece yani pauah
Anneleri sıkı tembihlemiş demekki gösterin elletmeyin demiş öpüp koklasaydık bari 🤣18-11 de gösterdi ama elletmediler
Ditroit den giden 1k Brooklyn den çıktı bakalımHarbiden o macta ki skor nasil ole oldu
Nba bu sene orosbu ligi oldu18-11 de gösterdi ama elletmediler
1k de kar olmus sen nba de her gecen gün biraz daha gelisiyorsun yakinda kupon bedelleri 50k 100k olur diyim sana phahaDitroit den giden 1k Brooklyn den çıktı bakalım
Puhahaha ağır lose GEBLO 🤣🤣🤣Şöyle birşey denedim umarım gelir NBA kralı @Erhan2121 selam olsun![]()
Onun için 1 milyon kasa lazım erho puhahaha1k de kar olmus sen nba de her gecen gün biraz daha gelisiyorsun yakinda kupon bedelleri 50k 100k olur diyim sana phaha
Yokmu o kadar kasan puahaOnun için 1 milyon kasa lazım erho puhahaha
Hayırlı geceler dost