- 22,043
- 28,260
- 113
DURUN LA DAHA BITMEDI NEW YORK SON PER 30 FARK YEMEZSE WONLUCAZ
Salata salata konuşma Knicks öyle bir hayvanlık etmez oranı -1milyor lan ajsjjdjdDURUN LA DAHA BITMEDI NEW YORK SON PER 30 FARK YEMEZSE WONLUCAZ
-1 milyor oranda ilk defa görüyorum bugune tarihi olaylara tanıklık ediyorum ahahahaSalata salata konuşma Knicks öyle bir hayvanlık etmez oranı -1milyor lan ajsjjdjd
bnansmdmd-1 milyor oranda ilk defa görüyorum bugune tarihi olaylara tanıklık ediyorum ahahaha
33 e cıktı bittisıkıntı beyler fark 29 a düştü
Battık 34 fark yer son per33 e cıktı bitti
Sitenin birinde çekim ödendi yazıyor gelen giden yok EFT yapmış olmasınlarSağol dost varolasın
fark 34 uyuyayim bari burdan yatmaz herhalde mk o kadar cünüp allahsız bir adam oldugumu dusunmuyorum senede 1 de olsa cumaya giderim senede 1 abdest alırım oruc tutarım o kadar da tanrının ıstemedıgı adam degilizdir galibaBattık 34 fark yer son per
İnş kanka bir zahmetfark 34 uyuyayim bari burdan yatmaz herhalde mk o kadar cünüp allahsız bir adam oldugumu dusunmuyorum senede 1 de olsa cumaya giderim senede 1 abdest alırım oruc tutarım o kadar da tanrının ıstemedıgı adam degilizdir galiba
38 olmus hadi iyi gclrİnş kanka bir zahmet
hayırlı geceler38 olmus hadi iyi gclr
Büyük ihtimalle EFT. Sabah 9-10 gibi hesaptaSitenin birinde çekim ödendi yazıyor gelen giden yok EFT yapmış olmasınlar
big boss konuştuBüyük ihtimalle EFT. Sabah 9-10 gibi hesapta
İpana Professionel yazıyorum dm den sıfır sayfa açıp öğlen kalkarım artık kanka ahhaaha hadi38 olmus hadi iyi gclr
Dogum gununu kutluyoruz cvb yok adam cekım gelmedı demıs cvb var yakısmadı polonyalıBüyük ihtimalle EFT. Sabah 9-10 gibi hesapta
curuk elmayi yer misin yemezsin foncu da taze elma seviyor demek kiDogum gununu kutluyoruz cvb yok adam cekım gelmedı demıs cvb var yakısmadı polonyalı
Aldık mı mercoyu makinacımbig boss konuştu
Valla görmedim ne zaman yazdın? Teşekkür ediyorum metinim hep beraber nice yıllara ama yemin ediyorum görmedim kusura bakmaDogum gununu kutluyoruz cvb yok adam cekım gelmedı demıs cvb var yakısmadı polonyalı