- 32,507
- 30,748
- 113
Şimdi gördüm teşekkür ediyorum hep birlikte inşNıce guzel yaslara dostum
Şimdi gördüm teşekkür ediyorum hep birlikte inşNıce guzel yaslara dostum
Bos yapma nanecuruk elmayi yer misin yemezsin foncu da taze elma seviyor demek ki
Eyw dostumŞimdi gördüm teşekkür ediyorum hep birlikte inş
metin para ister misinBos yapma nane
Para puşta lazım bıze dost lazım bysmetin para ister misin
Ya Enes Allah belanı kaldırmasın ahahajskkwmdcuruk elmayi yer misin yemezsin foncu da taze elma seviyor demek ki
Konuda 85 kere etıket attın makıneye verse verırdı para vermıcek gııbı duruyo uyu dostumNeyse ben yatanzi kakayım 4/12 sine yedi
Bitirdi bizi şu vardiya işleri @makina123 yat uyu lan sende sakın bi betyolu çakayım sabah şerefi deme 3 gün uyumazsın sonra ahhahsjdd
SeninKonuda 85 kere etıket attın makıneye verse verırdı para vermıcek gııbı duruyo uyu dostum
Daha cok etıket daha cok kazanma şansıSenin
İçin ban yemek istemiyorum Hayde metincim sana kemik yok burada havlama yazık kafana.
Havla sen ban sana para verim mi demiş Kaniş seni bende atabilirim param var. Yolsuz kalmışsın belli sataşacak yer arıyorsunnDaha cok etıket daha cok kazanma şansı
Ben bi şey demedim görmüyor musun gereksiz muhabbetlere giriyor hep yaptığı şey.neyi uzatıyonuz ne gerek var
Makıne bana yaptıgı gereksız yorume rondom atmadın yanı ben satastım sana sende haklsınNeyse gerçekten de gerek yok sabahın 6 sı olmuş.
Gülemez miyim adamın attığı yoruma hayırdır ? Sende yapıyorsun bir şey mi dedim alıntı mı yaptım senin yorumuna gerek yok böyle şeylere kalp kırmaya değmez ben yattım hayırlı sabahlar.Makıne bana yaptıgı gereksız yorume rondom atmadın yanı ben satastım sana sende haklsın
Mutlu yaşlarNiye Kołpa yapayım dost denk geldi mi arada kupon yapıyorum bugün baya oynadım doğum günü bonuslarıyla
Bu forum ne çekti bu iki Metinden.kısmet ise gelir Hint'ten, Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden.