- 5,011
- 2,767
- 113
2side dumenci Arif efendi tek gerçek islamBu forum ne çekti bu iki Metinden.
2side dumenci Arif efendi tek gerçek islamBu forum ne çekti bu iki Metinden.
Bu forum ne çekti bu iki Metinden.
Haddini aşma istersen Ne dümenimi gördün?2side dumenci Arif efendi tek gerçek islam
31 lik nikin, Âdâb-ı muaşerete aykırı olduğu içün, dini konularda konuşman zinhar caiz değildir.2side dumenci Arif efendi tek gerçek islam
Cok ilginçŞöyle birşey denedim gelirse kasamiz olur. Mis gibi uyuruz. Bol şanslar metocan
Tebrikler Metin daim ola agaŞöyle birşey denedim gelirse kasamiz olur. Mis gibi uyuruz. Bol şanslar metocan
Solskjaer bana TRX yardımcı olan senmiydin kirvecan eski mesajları silip geçmişte hatırlama diyorum unutmuşumTebrikler Metin daim ola aga
Evet agacımSolskjaer bana TRX yardımcı olan senmiydin kirvecan eski mesajları silip geçmişte hatırlama diyorum unutmuşum
Rolling mi yapmak istersin 500 ü kendin mi yemek istersinEvet agacım
Patron sensin agacım yemek ye dersen yeriz rolü zaten yapıyoz yaptiriyozRolling mi yapmak istersin 500 ü kendin mi yemek istersin
Buharlamı veriyoruz IBAN trx dumanlamı nasıl yapalım 😁Rolling mi yapmak istersin 500 ü kendin mi yemek istersin
DM den IBAN yazsanaPatron sensin agacım yemek ye dersen yeriz rolü zaten yapıyoz yaptiriyoz
Yoldayım hava yağmurlu anca yazabiliyorumBuharlamı veriyoruz IBAN trx dumanlamı nasıl yapalım 😁
100 kere yazdım sana geçen hafta demekki sana gelmemiş gelen mesajları kabul etme demişsin benden 🥴DM den IBAN yazsana
Senden değil genelde hepsini o şekilde Siliyorum yoksa DM de bi ton mesaj birikiyor100 kere yazdım sana geçen hafta demekki sana gelmemiş gelen mesajları kabul etme demişsin benden 🥴
Anladım agacım EyvallahSenden değil genelde hepsini o şekilde Siliyorum yoksa DM de bi ton mesaj birikiyor
Genelden DM gel yazsaydın.100 kere yazdım sana geçen hafta demekki sana gelmemiş gelen mesajları kabul etme demişsin benden 🥴
bilseydim sana ulaşmadığını yazardımGenelden DM gel yazsaydın.