- 2,754
- 1,322
- 113
Yalnız sitede bonus sekmesinin bile yarısi var yarışı yok😂😂😂😂😂
Harbiden temsilci daha eklenecek diyor aldi kullanici adi eklenen birsey yok 15 dakikadir 😅Yalnız sitede bonus sekmesinin bile yarısi var yarışı yok😂😂😂😂😂
Kanka senin paylaştığın dellabet ödüyor mu bakiyeyi tamamladık da yatırım yapmadim duruyor öyleKanka yarım saattir yazıyorum sahte diye büyük ihtimal şu ödeme geldi vs diyenler de sitenin adamları
Bana site adı ver kanki, senin orjinal dediğin siteyi at bana sen iyi biliyon madem.Bir tane orjinal lisansli siteye sonu tek sayı olacak şekilde kayıt ol kayıt başarılı olursa at buraya
Öder kanka yatırım yapKanka senin paylaştığın dellabet ödüyor mu bakiyeyi tamamladık da yatırım yapmadim duruyor öyle
Bana site adı ver kanki, senin orjinal dediğin siteyi at bana sen iyi biliyon madem.
Sadece numara doğrulama istemesin yeterli belesten numarami vermeyeyim siteye
Bana da valla allahsız aldı k.adini adımıza sirket açmaya gitti.Harbiden temsilci daha eklenecek diyor aldi kullanici adi eklenen birsey yok 15 dakikadir 😅
Sana ödedi mi kral odediyse as atar mısınÖder kanka yatırım yap
Daha ödeme alan yok yatırım yapan da yok galiba sporda geçerli sadece biraz sürüyor çevrim yapmasıödeme aldım diyen kanıt atabilir mi
ss atsanaÇekim geldi
Kanka ben çok eskiden uyeydim ödeme yapanlari gördüm biliyorum sitede Güvenilir sorunsuz yatırım yapabilirsin yaniSana ödedi mi kral odediyse as atar mısın
adam çekim yaptım demiş ondan dedim reisDaha ödeme alan yok yatırım yapan da yok galiba sporda geçerli sadece biraz sürüyor çevrim yapması
Ya daha eklenmedi bile eklese cevirip yatiririm giderse 500 gitsin pek dokunmaz 😅Daha ödeme alan yok yatırım yapan da yok galiba sporda geçerli sadece biraz sürüyor çevrim yapması
Hem dediğimi yapmıyorsun hem ahkam kesiyorsun tcnin sonu çift haneli sana tek haneli yap dedim kabul etmez hiç bir orjinal site
La gardas tm sen nesineden oyna ya ben sahte sitelerde oynucamHem dediğimi yapmıyorsun hem ahkam kesiyorsun tcnin sonu çift haneli sana tek haneli yap dedim kabul etmez hiç bir orjinal site
tokatlayacak olsalardı bitirmezlerdi diye düşünüyorumbitmiş