- 1,580
- 302
- 83
Tebrikler Mars saglam ödenir@TestoHaylan06 sonunda şimdi onaylandı kimlik Ağalar verdim cekimi bakalım @cuqqam34567 @Yapabilirim @Doga2516
Tebrikler Mars saglam ödenir@TestoHaylan06 sonunda şimdi onaylandı kimlik Ağalar verdim cekimi bakalım @cuqqam34567 @Yapabilirim @Doga2516
Hadi gözümüz aydın kılıç kalkan kuşandık bekliyoruz 😆@TestoHaylan06 sonunda şimdi onaylandı kimlik Ağalar verdim cekimi bakalım @cuqqam34567 @Yapabilirim @Doga2516
Çok çekim yapan varsa gecikir ama sağlam site melihim hersekikde gelir Bayram harçlığı çıktı@TestoHaylan06 sonunda şimdi onaylandı kimlik Ağalar verdim cekimi bakalım @cuqqam34567 @Yapabilirim @Doga2516
Abi mahvetti beni sabahtan beri atıyorum iptal atıyorum iptal zaten harcadım gece 20 kÇok çekim yapan varsa gecikir ama sağlam site melihim hersekikde gelir Bayram harçlığı çıktı![]()
herkez kendi önündekini yesin gardaşşş asodnasdasdasdDostlar hepinizin bayramı mübarek olsun bu dünyanın devranına aldanmayın dostlar
Sizlere gelsin dostlar
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Knk ya jdksklaBayramlaşma konusu açmıştın zaten dost kaç defa bayramlasacaz senle![]()
Dayı uyudunmu naptın la gece yeni başlıyor 😀İyi geceler kardesim benden bu kadar kal saglicakla
Sadece Gönül deryası konusu geçerlidir dost herkes böyle bilsin@clovers1995 dost konuda gönül deryası dışında muhabbet ediliyor.
Ramazan bitti sizin mesai başladı mı hwhsshDayı uyudunmu naptın la gece yeni başlıyor 😀
Tahirim Gönül deryası hakkından düşüncen nedirRamazan bitti sizin mesai başladı mı hwhssh
Tahirim bu gecelik laRamazan bitti sizin mesai başladı mı hwhssh
Afiyetler olsun kardeşimTahirim bu gecelik la
Gönül deryası nedir açıklar mısınTahirim Gönül deryası hakkından düşüncen nedir
Pek sarmadı beya 😏Afiyetler olsun kardeşim
Frekans değiştir kutudan şişeye suludan kuruyaPek sarmadı beya 😏
Her neyse heves önemli işte dost 😀Frekans değiştir kutudan şişeye suludan kuruya
Gönül deryası bizim yaşantımız tahirim deryada bir gemiyimGönül deryası nedir açıklar mısın
Olayımız bitmiş bizim bakmaGönül deryası bizim yaşantımız tahirim deryada bir gemiyim