Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gönül Deryası

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,888
4,771
113
Belediyeye gideceksin diyeceksin hiç kura başvurdum hiçbir yer almıyor çoluk çocuğumu açlıktan ölecek bana yardımcı olun yoksa intihar edeceğim
Çok doğru dedin murom artık şu durumdan çıkmam lazım yoksa yemin ederim iştahımda yok murom hergun sigara çay içiyom yemek dahi yemiyorum üzüntüden hergun sana yemin olsun iki üç kaşık çorba veya ne yemek olursa iki kaşık alıp kalkiyom

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,888
4,771
113
Yarın ilk işin Belediyeye git burada olma konu açma
Çankaya belediyesine gidiyim sabah diyim murom ben engelliyim her işte çalışamıyorum skntım var bana engelli kadrosunda iş verin yada simit tezgahı verin 4 aydır çocuğumdan ayriyim evimizin kirasını vermediğimizden çıkmıştık evden valla diyecem muro

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,756
38,462
113
Çankaya belediyesine gidiyim sabah diyim murom ben engelliyim her işte çalışamıyorum skntım var bana engelli kadrosunda iş verin yada simit tezgahı verin 4 aydır çocuğumdan ayriyim evimizin kirasını vermediğimizden çıkmıştık evden valla diyecem muro
Sen bunları da gelip araştırıyorlar bakıyorlar doğruysa direkt sana vermezse adımı değiştiririm Tabii Belediye Başkanı teneke değilse

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,405
4,507
113
Simit tezgahindada duramazsin dostum