Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gönül İşleri

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,010
51,002
113
Yolların ayrılır sen yine de beni unutma Manolya

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,330
12,288
113
N'olacak bu gönül işleri, var mı benimle aynı durumda olan hisleri paramparça kalbi paramparça olan kafasını alkolden kaldıramayan sürekli kalbi sıkışan abilerim kardeşlerim gelin konuşalım
Geleceğine odaklan sadece maddi yönden değil manevi yönden sonra geçmişi bırakırsın

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,330
12,288
113
N'olacak bu gönül işleri, var mı benimle aynı durumda olan hisleri paramparça kalbi paramparça olan kafasını alkolden kaldıramayan sürekli kalbi sıkışan abilerim kardeşlerim gelin konuşalım
Alkol çözüm olsaydı ben Nirvana olurdum :D içmiyor muyuz içiyoruz ama kafanı başka yere yönlendirmeye çalış içince de olsa

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,149
6,123
113
İnsan yanındaki ile yaşar aklındaki ile ölür
Umarım hem yanımızda hem aklımızda olur

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,634
2,647
113
haha ulan telegramdan yaz kanka kafa dengisin eyalet32 kulanıcı nicki

Gokhandgnc35

Tanınmayan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,207
15,882
113
Kardesim genclik donemimde sevdiğim bir kız vardi senelerce unutamayip kendimi beter ettim cok demislerdi degmez diye ama genclik iste eve gitmezdim her gece icerdim sicardim karakollar vs aile duzenim bozuldu sonra toparladim ve kimse icin uzulmemeyi ogrendim herkesin nasibini yazıldığı inancindayim bir kapi kapanırsa digeri açılıyor o yuzden kendini bitirme gönül isleriyle benden bir abi tavsiyesi bu hayattaki en onemli sey aile ve insani kendisi buna emin ol bu mesaj kalsin yillar sonra hak verirsin dediklerime gencligini yasa gençlik bie daha geri gelmiyor benim gibi heba etme saygı ve sevgiyle