- 9,259
- 3,918
- 113
Hem düşse ne olur yükselse ne olur ben hep 50 TL'lik alıyorum
dost son zamanlarda millet kripto işine dadanınca bizim hocalardan biri btcden para kazanmak istiyorsanız elon musk kadar paranız olması lazım demişti haklıymış herifŞaka maka adam nasıl bir adamsa dünya piyasasını alt üst ediyor.Bu nasıl bir güçtür.Acaba o adam nasıl hissediyordur
Bitti dost şükürVay be bahtsizbedevi nerden nereye askerlik bittimi
Dost arkadaş fırıncılıkta ekmek bulamamış bakkallığa yönelmiş 😄Vay be bahtsizbedevi nerden nereye askerlik bittimi
Bakkalcılıkta iyi para var kanka deme öyle veresiye defterini Bi açsa forumdaki tüm üyelerden fazla para dönüyordur ordaDost arkadaş fırıncılıkta ekmek bulamamış bakkallığa yönelmiş 😄
İnsan hata eder o taraklarda bezimiz yok artıkDost arkadaş fırıncılıkta ekmek bulamamış bakkallığa yönelmiş 😄
Dost çok doğru demişte Elon musk kadar param olsa kripto paradan kazanmayı düşünürsem benden adisi yokdost son zamanlarda millet kripto işine dadanınca bizim hocalardan biri btcden para kazanmak istiyorsanız elon musk kadar paranız olması lazım demişti haklıymış herif
Kadın değil bayan dostEskiden kadınların maçını nesine verirdi artık vermiyor nedense
Bayan değil kadın değil miydi o 😀😀Kadın değil bayan dost
Haydaaa şaka maka sen bahtsızbedevi misin dostİnsan hata eder o taraklarda bezimiz yok artık
Yok dost bayan bayanBayan değil kadın değil miydi o 😀😀
Maalesef dostHaydaaa şaka maka sen bahtsızbedevi misin dost
womenBayan değil kadın değil miydi o 😀😀
Dost bahtsızbedevi derken senin forumdaki eski nickin bahtsızbedevi miydi?Mecaz anlamda demiyorum 😄Maalesef dost