- 47,881
- 52,504
- 113
Dost ilk bahstsizbedeviydi sonra didierdrogba oldu ordan erdalbakkal a döndükDost bahtsızbedevi derken senin forumdaki eski nickin bahtsızbedevi miydi?Mecaz anlamda demiyorum 😄
Dost ilk bahstsizbedeviydi sonra didierdrogba oldu ordan erdalbakkal a döndükDost bahtsızbedevi derken senin forumdaki eski nickin bahtsızbedevi miydi?Mecaz anlamda demiyorum 😄
Vay be vallahi şaşırdım dost 😄Dost ilk bahstsizbedeviydi sonra didierdrogba oldu ordan erdalbakkal a döndük
Benim dostumDost bahtsızbedevi derken senin forumdaki eski nickin bahtsızbedevi miydi?Mecaz anlamda demiyorum 😄
Tebrik edilecek birşey yok dost yaptığım hataydıDost ama Allah var beni iyi trollemiştin.Ben harbiden inanıp çok kötü içim kan ağlamıştı.Tekrardan tebrk etmek istedim
Harbiden tebrikler dost beni iyi tokatlamıştın forumda beni tokatlayabilecek kapasiteye sahip tek insansınTebrik edilecek birşey yok dost yaptığım hataydı
Sonunda doğru yolu bulduk şükürHarbiden tebrikler dost beni iyi tokatlamıştın forumda beni tokatlayabilecek kapasiteye sahip tek insansın
21 yalan atma