Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ģųłbøź / 12 Adım / Kasa 500 TL 》Hedef 70K 6/12 ✅[Sırada Adım 7]

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Losersta adımı atıp sonrasinda başka konuda devam ettiren sensin adım atmasan ben manyak mıyım sana salça olayım
Akşam 19;30 da Erhan ile aranızda diyalog geçmiş yok öyle böyle ben adamdan saymıyorum diye ben onun üstüne bunu yazdım bak bakalım ondan öncesinde losers hariç tek biryerde bir kelime yapmış mıyım yapmayın kardeş yapmayın sabaha kadar dağıtım yap 3 gün sonra paran olmayınca kimse bir kuruş vermeyecek milletin gazına gelme.

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
19,556
11,774
113
Hâlâ devam ediyorsun sana kazanç videolarım neden bu kadar battı anlamış değilim.sana giren çıkan ne onuda anlamış değilim.. çok boş yapıyorsun bak ağzımı bozmadan konuşuyorum boş adam falan yazıyorsun bir boş varsa oda sensin sabah sabah işine bak.
Ben de aynı şekilde baya çaba sarf ettim ama ağzımı bozmamak için ama alttan laf atıp tahrik ediyorsun yapıyorsun yapıyorsun sonra bana gelip aynısını diyorsun bana neden batsın ki paylaşımın bana salladigin için gündeme gelmiş oldu paylaşımlarin

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
19,556
11,774
113
Akşam 19;30 da Erhan ile aranızda diyalog geçmiş yok öyle böyle ben adamdan saymıyorum diye ben onun üstüne bunu yazdım bak bakalım ondan öncesinde losers hariç tek biryerde bir kelime yapmış mıyım yapmayın kardeş yapmayın sabaha kadar dağıtım yap 3 gün sonra paran olmayınca kimse bir kuruş vermeyecek milletin gazına gelme.
Kimseden etkinlik dağıtım harici 3 kuruş almam vermem de büyük konuşma kardeşim

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
19,556
11,774
113
Uzamasin kimseye bir faydası yok emin ol keyif almıyorum bu durumdan

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Kimseden etkinlik dağıtım harici 3 kuruş almam vermem de büyük konuşma kardeşim
Uzatmaya gerek yok üç beş tane dilenci adama ego kastırmaktan baska bir işe yaramaz tartışmamız şimdi oturup mutlu oluyorlar Allah daha çok versin gözü olanında gözü çıksın bizim kazanan insanların kazançları zorumuza gitmez herkes soysun kardeşim siteleri aksinden haz alanda adam değildir iyi forumlar

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
19,556
11,774
113
Uzatmaya gerek yok üç beş tane dilenci adama ego kastırmaktan baska bir işe yaramaz tartışmamız şimdi oturup mutlu oluyorlar Allah daha çok versin gözü olanında gözü çıksın bizim kazanan insanların kazançları zorumuza gitmez herkes soysun kardeşim siteleri aksinden haz alanda adam değildir iyi forumlar
Uzatmayalim karşılıklı doğru olmayan şeyler dedik sorun yok benden yana yapıcı oldugun için teşekkürler kaybetmeden kazanç sağlaman dileğiyle senin de.
Sağol dost

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,466
17,899
113
@EşrefTEK80 reisim nasılsın konularında pek aktif olmam ama durumlar nasıl yok bir sıkıntı inşallah
Eyvallah reisim teşekkür ederim iyiyim çok şükür. Yolunda herşey hamdolsun ufak ufak ekmek yiyoruz işte ne olsun. Sizler nasılsınız iyisiniz inşallah

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Eyvallah reisim teşekkür ederim iyiyim çok şükür. Yolunda herşey hamdolsun ufak ufak ekmek yiyoruz işte ne olsun. Sizler nasılsınız iyisiniz inşallah
Ekmeğin bol olsun reisim şükür , iniş çıkış devam bazen yokuş aşağı bazen yokuş yukarı bu işler böyle eyvallah sağolasın iyi forumlar dikkat et