- 627
- 341
- 63
Bende de şimdi öyle yapmaya başladı
Bende de şimdi öyle yapmaya başladı
Hadi bakalım gelsin yeşilleeerrr
Erkenci oldu bu sefer bro25 den sonra gelir
Derken şuan skor bizden yana böyle devam etsinErkenci oldu bu sefer bro
İyi olduDerken şuan skor bizden yana böyle devam etsin
Bende sigara alacağım bitene kadarilk yarı böyle biter kahvemi içiyorum 😂
İyidir broBende sigara alacağım bitene kadar
Öyle çünkü.dediler deme ben dedim ve yine diyorum.mantikli düşün biraz tlfncu.suan forumda kaç kişi aktif ama kimse bu adamın konusuna gelip kuponunu takip etmiyor.neden?çünkü sürekli böyle roll konusu açıyor kimseye para falan atmıyor.suan burda bu konu açık aynı anda aynı kuponu forumdaki bı sitenin etkinlik sayfasına atıyor.adamin amacı roll değil diğer konudaki ödülü almak.bak adam ne kdr seviliyor konusu ana baba günü.ac gözünü tlfncu kardeşBuraya gelip niye öyle dediler sana multi hesap roll de dağıtım yapmıyor etmiyor diye niye söylediler kuzen
bilgilendirmen için teşekkür ederim bak güzelce konuşup anlaşabiliyoruz dimi eyvallah ben böyle roll vs şeylerine hakim olmadığım için bilmemem normal aydınlattığın için teşekkür ederim tekrardan işin gücün rast gitsinÖyle çünkü.dediler deme ben dedim ve yine diyorum.mantikli düşün biraz tlfncu.suan forumda kaç kişi aktif ama kimse bu adamın konusuna gelip kuponunu takip etmiyor.neden?çünkü sürekli böyle roll konusu açıyor kimseye para falan atmıyor.suan burda bu konu açık aynı anda aynı kuponu forumdaki bı sitenin etkinlik sayfasına atıyor.adamin amacı roll değil diğer konudaki ödülü almak.bak adam ne kdr seviliyor konusu ana baba günü.ac gözünü tlfncu kardeş
Gizliden gir dost bol sanslar
Bro bana takılmak istiyosan takil onda sıkıntı yokta.sanada iyilik yaramıyor şimdi ne yazdikda tutuldun onu bile anlamadım.seni en başından uyardım hala takip ediyorsun.normalde adamına göre roll takibini yapan 30 kişi bazen 40 kişi bile oluyor şuan su roll başka birinin olsa en az 10 kişi olurdu ama herkes bunun ciğerini biliyor artık o yüzden kimse gelmiyor konusuna.bide çoklu hesabı var öyle bı model bu@Hayat1kumar
bilgilendirmen için teşekkür ederim bak güzelce konuşup anlaşabiliyoruz dimi eyvallah ben böyle roll vs şeylerine hakim olmadığım için bilmemem normal aydınlattığın için teşekkür ederim tekrardan işin gücün rast gitsin
Ben tutulmadım ki sana teşekkür ettim kuzenBro bana takılmak istiyosan takil onda sıkıntı yokta.sanada iyilik yaramıyor şimdi ne yazdikda tutuldun onu bile anlamadım.seni en başından uyardım hala takip ediyorsun.normalde adamına göre roll takibini yapan 30 kişi bazen 40 kişi bile oluyor şuan su roll başka birinin olsa en az 10 kişi olurdu ama herkes bunun ciğerini biliyor artık o yüzden kimse gelmiyor konusuna.bide çoklu hesabı var öyle bı model bu
@Hayat1kumarBen bu sitenin roling etkinligini yapiyorum basarirsak %100 odul veriyor ekstra cevrimsiz