- 19,418
- 20,966
- 113
Gülboz kanka kupon tutarsa yada kaybederse sen her zaman ki gibi gidebilirsin bugün iyi günümdeyim konuyu kapatın diye adminlere ben yazacağım 😆😆
Bizi nerelere getirdin amcaoğluHeryerde
Hehe valla bu gulboz krize soktu biziGülboz kanka kupon tutarsa yada kaybederse sen her zaman ki gibi gidebilirsin bugün iyi günümdeyim konuyu kapatın diye adminlere ben yazacağım 😆😆
Peki abi niye gidip geri geliyor insanda az utanma olurGülboz kanka kupon tutarsa yada kaybederse sen her zaman ki gibi gidebilirsin bugün iyi günümdeyim konuyu kapatın diye adminlere ben yazacağım 😆😆
TestoGülboz hanım ne la adam 55 yaşında ak sakallı dede sekiz evlilik geçirmiş pişmaniye gibi olmuş ne ablası😂
Kaybedince yazmıyorum zaten de bugün rollde yaparım peşine gelir gelmezGülboz kanka kupon tutarsa yada kaybederse sen her zaman ki gibi gidebilirsin bugün iyi günümdeyim konuyu kapatın diye adminlere ben yazacağım 😆😆
Gülboz reis sever öyle şeyleri 7 saat rolling takip ettirip kupon tutunca kaybolup 5 ay sonra girdiği günleri bilirim kimse bilmez.Hehe valla bu gulboz krize soktu bizi
Geçen yaşadım ne yazık kiGülboz reis sever öyle şeyleri 7 saat rolling takip ettirip kupon tutunca kaybolup 5 ay sonra girdiği günleri bilirim kimse bilmez.
Benim niye haberim yokGülboz reis sever öyle şeyleri 7 saat rolling takip ettirip kupon tutunca kaybolup 5 ay sonra girdiği günleri bilirim kimse bilmez.
Hehehehe 5 ay yemis parayı bitince geri gelmisGülboz reis sever öyle şeyleri 7 saat rolling takip ettirip kupon tutunca kaybolup 5 ay sonra girdiği günleri bilirim kimse bilmez.
Sırf konumu seni sevdiğim zamanlarda 2 kere ben Gülboz kayboldu kapatın diye etiket ederek kapattırmıştım laBenim niye haberim yok
Valla gulboz hanımefendi biri yalan söyler anlarım ikisi yalan söyler ama hepsimi yalan soylerBenim niye haberim yok
Adam 5 ayda parayı katlayıp daha fazla dağıtmak istemiş bunda abartılacak bir şey yokGülboz reis sever öyle şeyleri 7 saat rolling takip ettirip kupon tutunca kaybolup 5 ay sonra girdiği günleri bilirim kimse bilmez.
Daha çok yaşarsın Gülboz gece vakti konu açıyorsa beş kere risk alarak takip et 😂Geçen yaşadım ne yazık ki
Geçen yaşadım ne yazık
Kardeşim biz burda bir ev araba parası dağıttık 2 senede herkesi dedge bkmaValla gulboz hanımefendi biri yalan söyler anlarım ikisi yalan söyler ama hepsimi yalan soyler
Peki 5 ay sonra gelip ilk rollingte tekrar kaybolup gitmesini nasıl açıklarsın dostumun dostu 😆Adam 5 ayda parayı katlayıp daha fazla dağıtmak istemiş bunda abartılacak bir şey yok
Peki atacaginiza dair yemin edebilirmisinizTesto
Kaybedince yazmıyorum zaten de bugün rollde yaparım peşine gelir gelmez
bol şansSelam dostlar gelirse 1 kişiye 300 trx veririz.
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 925392
Doğru abla inanırım işte sen benim lafımı yapmiyorusn diyorum 500 at bana herkesi susturmak dekont ayak sen yapmiyorsun kralicemKardeşim biz burda bir ev araba parası dağıttık 2 senede herkesi dedge bkma
Benim buna verecek cevabım yokPeki 5 ay sonra gelip ilk rollingte tekrar kaybolup gitmesini nasıl açıklarsın dostumun dostu 😆
Bi biz gölgesinden yararlanamadıkKardeşim biz burda bir ev araba parası dağıttık 2 senede herkesi dedge bkma