- 18,969
- 9,409
- 113
Geçmiş olsunGardaşım kac gündür hastayım grip beni perişan etti atlatamadım vallahi
Geçmiş olsunGardaşım kac gündür hastayım grip beni perişan etti atlatamadım vallahi
Sagolasin ali kemal kardeşGeçmiş olsun
Yok başkan ya ben hava sıcakta olsa biraz kalın giyiniyorum Akdeniz ateşi de var bende dikkat ediyorum o yüzden salgına yakalandık herhaldeKral yaz geldi diye atletlemi dolaşıyorsun,,çarpar bu havalar adamı,az dikkat et,,
Eyvah,,ilaç şart,antibiyotik,,bol bolda sıvı tüketimi+ c vitamini,, tekrar geçmiş olsun kardeşimYok başkan ya ben hava sıcakta olsa biraz kalın giyiniyorum Akdeniz ateşi de var bende dikkat ediyorum o yüzden salgına yakalandık herhalde
Sagolasin cenk başkan Allah razı olsunEyvah,,ilaç şart,antibiyotik,,bol bolda sıvı tüketimi+ c vitamini,, tekrar geçmiş olsun kardeşim
Öyledir o dost,,bi gider bi Gelirr,, bi görünür bi kaybolur,, Ama illaki çıkar biyerlerden,,tecrübeyle sabittir,,Hocamız nerde arka planda mi oynuyor yoksa slotta sıfırladı mi ne yapti)
Loading!!!!!!!Gelmedi hâla kupon
Bolşanss diyelimEkli dosyayı görüntüle 788149
Devam bakalım gelirse bi roll daha devredelım buda.
The person you have called cannot be reached at the momentgelsinn knka kupon
devammmmEkli dosyayı görüntüle 788149
Devam bakalım gelirse bi roll daha devredelım buda.
Ezz bunları dostt,,sende o iş,,,devammmm
Kod pesinde olmasın miÖyledir o dost,,bi gider bi Gelirr,, bi görünür bi kaybolur,, Ama illaki çıkar biyerlerden,,tecrübeyle sabittir,,