- 1,963
- 5,385
- 113
Slm dostlar başarılı olursak 2 adım sonrası 2 dostumu görürüm konuda aktif olan.
Bol şans.
Bol şans.
Bol şanslar dilerim dostumSlm dostlar başarılı olursak 2 adım sonrası 2 dostumu görürüm konuda aktif olan.
Bol şans.
Bol şans hani ben verecektim macıSlm dostlar başarılı olursak 2 adım sonrası 2 dostumu görürüm konuda aktif olan.
Bol şans.
2 kişiyi gor bak sahtekarlık yapma.2 kişiye ulaştım diyip konuyu kilitletme.konuya yaz kimi sectiysenSlm dostlar başarılı olursak 2 adım sonrası 2 dostumu görürüm konuda aktif olan.
Bol şans.
İşi gücü falan filan bunun.2 kişiye ulaştım diyip konuyu kilitleniyor kimseye ulaşmıyor kaç kere yaptı.ama geçen birine 250 atmıştı onu gordum hakkını yemiyim 🤠Görmez beyler içer içer gidip uyur
Aynen öyle hakkında çok şikayet var @gulboz312 kişiyi gor bak sahtekarlık yapma.2 kişiye ulaştım diyip konuyu kilitletme.konuya yaz kimi sectiysen
Bol şanslarSlm dostlar başarılı olursak 2 adım sonrası 2 dostumu görürüm konuda aktif olan.
Bol şans.
Böyle adamların konuyu takip etmicen ben çok uyardım milleti hala buna reis çekiyorlar hala adminler bunu uyarmıyorİşi gücü falan filan bunun.2 kişiye ulaştım diyip konuyu kilitleniyor kimseye ulaşmıyor kaç kere yaptı.ama geçen birine 250 atmıştı onu gordum hakkını yemiyim 🤠
Benim bununla işim olmaz zaten ben konudaki arkadaşlar bilsin diye yazdım.gorunce konuya gelip bildiri yapıp cikiyorum 😁 bide Multi hesapları var bunun ispatli ama yinede ban yemediBöyle adamların konuyu takip etmicen ben çok uyardım milleti hala buna reis çekiyorlar hala adminler bunu uyarmıyor
Bol şans kardeşim benimSlm dostlar başarılı olursak 2 adım sonrası 2 dostumu görürüm konuda aktif olan.
Bol şans.
Diğer rollde alacam@gulboz31 verimmi mac benimi bekliyon?