Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,224
3,179
113
Uşaklar yolda gideydum biru önümü kestu dedu haçan nabaysun düğün var hadu uşağum eve git hazurlan atla gel. Tamam haçan geleyrum dedum at bulup atla düğüne gittum. Haçan niye atla geldun deduler burasu düğündür. Uşağum sen bana yoldayken hadi eve git sonra atla gel demedunmu bende atla geldum niye bana kızaysum uşağum ne deduysen yaptum dedum. Atla gel derken aslunda atsuz gel demuş uşaklar
uşağum burnun kaç metredür

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar şimdu biru varmuş ev sıcak olmuş adam camı açmuş dışardan biri açma diye bağıraymuş içerdeku adam korkup camı kapamuş 3 saat sonra bağuran adam gitmuştur diye camu yine açmuş o adam yine açma diye bağıraymuş adam sinirlenmuş yatıp uyumuş adam sonraki güne girmuş uyanmuş camu açmuş açma diye bağıraymuş yine o adam. Adama seslenmuş uşağum neden camu açmayayum niye bana kızaysun demuş. Alttaki uşak demuş haçan ben sana kızmadum camu açmada demedum ben sana niye camu açma diyeyum daa evin sahibu sensun. Adam demuş uşağum bana camu açma demedum diyeysun ama hep açma açma diye bağıraysun noldu gördünmü. Alttaki uşakta ben açmacıyım açma satayrum ben sana camu açma diye bağurmadum uşağum açmalarımu satmak içun açma diye bağırayrum demuş

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
185
43
Uşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmi geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedim buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var
Sınıfa geç kalınca öğretmen sordu bana hayırdır niye geç kaldın diye cevabım ben geç gelmedim siz erken başlamışsınız oldu ve sınıf gülme krizine girdi.😂😂😂

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,955
24,765
113
Uşağum nereyesun bizum dizinun yeni bölümi gelmediiii daaAAAAA

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,046
485
83
tanrı yılanları yarattığı sırada özellikle bir cinsi yaratmasam olmazdı dediği yılan cinsi hangisidir?

-en gerekli yılan

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
185
43
Sınıfa geç kalınca öğretmen sordu bana hayırdır niye geç kaldın diye cevabım ben geç gelmedim siz erken başlamışsınız oldu ve sınıf gülme krizine girdi.😂😂😂
Ve geç gelen sınıfa kantinden çay veya kola ısmarlıyordu bana ceza olarak kantine git hepimize birer çay getir dedi ve gittim çayları onun hesabına yazdırıp istedim geldi çaylar içtik arada enayi çayı da başka oluyor diyenler vardı bende onayladım evet bambaşka oluyor dedim😂😂😂gülme krizi artıyor sınıfta, bir müddet sonra kantine gittikten sonra bir sonraki derste la bu kantinci benle kafa buluyor ha bire borcumu katlıyor iyice alıştı bu bana geçirmeye diye yakındı bende dayanamayıp hocam sizin bana kestiğiniz cezaların beni etkilemeden size dönüşü olmasın dedim. 😂😂😂😂😂😂😂

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,531
16,151
113
Adam karısına "inek" demiş, birlikte aşağı inmişler.

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,531
16,151
113
Adam karısının yüzüne bakmamış, doksan dokuzuna bakmış

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,531
16,151
113
Adam bol keseden atmış, dar keseden eşşek.

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,531
16,151
113
Adamın biri yolda elli lira bulmuş ama ayaklı lira bulamamış.